reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Na basen tez nie umie chodzic chwilowo z racji tego ze jak chce zaczac plywac to bol mnie paralizuje. A tak zmieniajac temat tyle razy opowiadalam mojemu mlodszemu synowi 4 latka jak to jest gdy dzidzius mieszka w brzuchu gdy zacznie kopac itd no niby mi wierzyl bo widzi juz jak rosnie brzuszek itd ale dalam mu jego raczke na moj brzuch i gdy pierwszy raz poczul jak kopie otworzyl szeroko oczy usmiech piekny zrobil i cofnal szybko raczke i intensywnie zastanawial sie co sie przed chwila stalo patrzac na raczke potem znowu przylozyl raczke do brzucha i smialismy sie potem oboje. Wydaje mi sie ze teraz to juz jeszcze bardziej uwiezyl i potrafi sobie juz wszystko wyobrazic tez sie poplakalam ze wzruszenia

Ja od wczoraj popoludniu juz lepiej sie czuje :) oszczedzalam sie zjedzeniem i jelita sie uapokoily ale o 4 nad ranem snil mi sie kurczak smazony i obudzilam sie z wielkim ssaniem :)
Moniqa89 moj 3latek tez ostatnio lapke trzymal na brzusiu i szok oczyska jak 5zl buzie rozdziawil i zaczal krzycecz ze kopie uradowany i tez mialam lzy w oczach :)

Ja mowię do Ola dzidzia kopie to wziął i mnie kopnął w nogę :) taki kumaty a co ja mam rwę ale w ciazy mi przeszła tzn nie doskwiera Wogole chyba mnie tak poluzowalo bardziej dokucza mi kość dupna ta to mnie potrafi bolec i bolec

Hej:):)

Mnie nie ma póki co bo jestem w pl a tu wiadomo.....milion spraw i wogole.....pogoda mało dopisuje i moja malutka na basen raczej nie ma co liczyć. ...ale nadrabiamy wycieczkami:) byliśmy w Zoo, w miasteczku dinozaurów, odwiedziliśmy tez Ciechocinek i łódź :)także za bardzo czasu nie ma na bb:):)jak juz wrócimy do domku z wakacji to napisze wiecej:):)

Ja juz sie nie moge doczekac wakacji w pl czytalam wlasnie ze baseny termalne sa bardzo zdrowe dla kobiet w ciazy i wplywaja pozytywnie na zdrowie i samopoczucie matki i dziecka :-)

Kiniasw ja chciałam jechać na baseny termalne na Słowację ale jakoś się bałam bo ta woda jest dość gorąca, a kąpiele w ciepłej wodzie są nie wskazane w ciąży.

reklama
Tak, z Krakowa więc do Bukowiny mam nie daleko. Chociaż my zawsze jeździliśmy na baseny na Słowację bo dużo tańsze bilety wstępu były i baseny też nam się podobały. Musze sobie poczytać na necie co piszą o tych basenach termalnych dla kobiet w ciąży.

Do góry