reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Angoba jak ci do tej pory nie wrosło to chyba raczej juz nie wrośnie

Mama290, mam nadzieję, moja ginekolog mówiła, że do 26-28tc powinniśmy wiedzieć na czym stoimy bo do tego czasu łożysko się jeszcze może "przemieszczać". Naprawdę wolałabym uniknąć ten "atrakcji", nie dość, że przodujące to jeszcze wrośnięte... :(

Angoba to troche moze byc nie halo jak sie wrośnie bo jednak jest z przodu oby nie bo bedą miec ciężka robotę przy cc

ja tez nie mialam bardzo ciezkiego porodu, ale nie powiem bardzo bolalo, az wolalam, ze chce cesarke :-)
wody odeszly mi o 18 nie mialam rozwarcia, dali mi kroplowke , a po jakims czasie zaczeklo bolec jak na okres- to mowie oo tak to przezyje- ale potem coraz bardziej tak od 23 miocniej i mocniej o 2 20 kazali dzwonic po meza bo rozwarcie juna 8 ( a mialam dzwonic jak na 4 ale nie chcialo im sie mnie sprawdzac mimo z juz wylam z bolu ) a o 3.05 maly byl juz z nami. mialam okolo 4 godziny bolu, inne rodza po 1 , 2 dni- tego bym nie wytrzymala

Mama290, jak wzrośnie to naprawdę nie będzie wesoło. Troszkę poczytalam o takich przypadkach i więcej chyba nie chce i obym nie musiała.
Obiadek robię: kurczaka w modelach. Mam nadzieję że wyjdzie bo to danie debiutanckie :)

Ja pierwszy porod tez dobrze wspominam oby i tym razem tak bylo :)
Weekend na forum widze, my wczoraj z rodzicami pogrilowalismy i od wczoraj wieczorem zdycham doslownie bo mnie do kibelka goni a brzuchol ciagnie chyba przesadzilam z iloscia jedzenia na szczescie mlody bryka :)

Ja chyba przejadlam sie objadem ciagle chodze glodna wczoraj zjadlam malo i jescze zwymiotowalam przed snem .... a od rana dzis glodna jak wilk plus mam lekkie bole takie jak przed okresem i czuje taki bol - dyskomfort w oklicach calegl brzucha i krzyza

reklama
Kinia ja już o 5 rano głodna byłam bo mnie mój obudził wstając do pracy ale poszłam spać dalej :p i spalam do 9.00. Mnie ostatnio często kręgosłup boli a jeszcze aż takiego dużego ciężaru nie noszę

Do góry