reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Finkemma ja sobie mowię ze to dziecko tyje nie ja
Ewelisia jak przez dłuższy czas? Powinien byc rozluźniony i miękki no chyba ze masz bardzo rozwinięte mięśnie brzucha

reklama
Przeważnie tylko rano jest taki bardziej miękki a potem cały czas twardy. Ale nic mnie nie boli i szyjkę jak mi sprawdzała to jest długa. A mam tak już od dłuższego czasu najpierw myślałam że to normalne ale koleżanka stwierdziła że jaki ja mam twardy brzuch i tak się zaczęłam zastanawiać czy to normalne.

Ewelisia bierz magnez i sie nie forsuj i tyle :) a jak ci bardzo doskwiera to nospe macica sobie ćwiczy ale to powinno wyglądać tak ze pojedynczy skurcz a nie cały czas

Właśnie tak to w ogóle mi to nie przeszkadza ani nic mnie nie boli. Może faktycznie to było od wysiłku bo jakoś za bardzo się nie oszczędzam bo jak do tej pory to dobrze się czuję.

Hej ;)
ja już po wizycie ;) wszytsko ok! Synek rośnie, już ma 554 gramy. Ja przytyłam już prawie 8 kg... trudno - wazne, że dziecko dobrze się rozwija :)
ja pytałam dr o te ciągnięcia , kłucia, mówił, że to ok, dziecko rośnie, brzuch się rozciąga, narządy przemieszczają, ale i tak trzeba odpoczywać i nie przemęczać się.

Tak ksiezniczka jest bardzo wyczekiwana an ma ja rowniez mam ciagniecia mnie rowniez lekarz powiedzial ze tak moze byc ja jestem nsrazie na plusie 1.600kg :)

reklama
Tez sie ciesze :) :) :) ale jeszcze moge dostac duzo kilogramow w ok 7 miesiacu tak jak w poprzednich ciazach hehe najpierw bylo widac brzuszek a potem mnie :) :) :) :) :)

Do góry