reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Cześć dziewczyny :) ale się fajnie wyspałam dzisiaj, mam energię, więc wezmę się za sprzątanie szafy w przedpokoju.
Ja się właśnie zważyłam i jest już 6kg do przodu. dziwnie się z tym czuje, bo nigdy w życiu nie ważyłam powyżej 65kg, a teraz już ponad 70:o
Oby potem to zgubić szybko, mam nadzieje, że przy małej zejdzie raz dwa :)
Pogoda fajna, chłodno, od razu lepiej się żyje :) to biorę się do roboty, miłego dnia dziewczyny :)

reklama
Ja juz po tym podstawowym scanie nie mierzyla mojego chlopca :-) ale mowila ze wszystko jest ok machal raczkami i nuzkami .... serduszko bilo bardzo podobny do mojej corki jak mialam z nia usg w 19 tyg ... uspokoilam sie duzo za tydzien dokladnie mi pomierzy i posprawdza malego to bede juz spokojna w 100 % ....

Hejka, ja wyniki obciążenia glukozą miałam następnego dnia. Samego badania nie wspominam miło, wypicie tego świństwa to jedno, ale wytrzymanie 2 godzin gdy ciągle mnie mdliło to już inna historia.

Któraś z Was pytała o Asmag forte - ja biorę ale zwykły 3x2

Ja narazie 3 kg na plusie z czego napewno przynajmiej kilo to nie przez ciaze a przez slodycze :( musze je ograniczyc ale im bardziej sie pilnuje tym bardziej mi sie ich chce.. J

Jestem dzis po tescie obciazenia glukoza i wcale nie bylo zle ;) nie potrzebnie sie balam

Mama 290 nie wiem co ile te skurcze bo nie mierzylam czasu ale chwilowe byly te odstepy moze z 3-4 min gdy puszczalo tez jeszcze bolalo ale coraz mniej i potem znowu takie uderzenie . Nie jestem pewna czy to macicy nie wiem jak One wygladaja przy porodzie mialam tylko plecow. Moze to poprostu jelita nie wiem pogadam o tym z lekarzem .

reklama
Finkemma niech sprawdza sZyjke a moze spałaś jakoś niewygodnie i coś cie cislo moze byc 100 powodów jelita tez sie nie maja czasem gdzie upchnąć i dają znać lepiej pogadać z lekarzem

Do góry