reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Katarzyna92 ja wlasnie tego sie boje hmm mam juz dwuch synow i to jest moja wymazona coreczka w brzuszku nie chcialabym zeby sie okazalo inaczej

reklama
Moniqa, ja uwierzyłam bo dopiero na połówkowym się okazało, i lekarz potrzebował 2 sekundy żeby zobaczyć siusiak a jest doświadczony bardzo. Plus w rodzinie męża rodzą się sami chłopaki. Jak by sie okazało ze dziewczynka, miałabym więcej wątpliwości :)

Mowia ze dziewczynka a rodzi sie chlopiec malo kiedy w druga strone. Ja wierze ze bedzie synu widzialam jajka i siuska nie ma innej opcji wyraznie bylo widac. Przy corce tak roztawila nozki ze bylo wszystko dobrze widac i rowniez watpliwosci nie mialam. Gdyby tylko lekarz mi mowil bedzie dziewczynka a ja tam nic bym nie wypatrzyla bo te usg nieraz to rozne to bym miala duze watpliwosci.

Mi doktorka mówiła ze czasami siusiak się przykleić może do uda i widać dziewczynkę ale rzadko tak się dzieje:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

No moj gin na usg polowkowym powiedzial mi ze tak slicznie sie hmm jak to napisac hehe rozlozyla.... ze naprawde nic innego nie widac a nawet dokladnie bylo pokazane ujecie w zdjeciu jak widac wargi sromowe ale jednak gdzies tam mam strach

U nas tez się rozłożyła wiec raczej wierzę ze dziewuszka będzie co do drugiego jeszcze nie wierze. Chcialabym zeby choc raz lekarzowi udalo sie złapać dwoje na raz :) to wtedy juz uwierzę. Dzis bylam z mężem na zakupach zaciagnelam go w dział niemowlęcy i sam zaczął wybierać a za chwilę eee wstrzymajmy sie jeszcze czasu dużo a jak lekarze zle widzieli ;) i mnie odciagnal. Teraz czekamy do wtorku moze oboje nam dadzą pewność ;)

Cześć dziewczyny !
Jestem tegoroczną kwietniową mamą. Piszę do Was, ponieważ do naszej grupy niestety dostał się "złośliwy troll". Chcę Was uprzedzić abyście i Wy nie dały się nabrać, ponieważ ta dziewczyna już drugi raz okłamuje, że ma dzieci. Nas wrobiła w bliźniaki...Wyślę Wam jej fotkę i przekazujcie dalej ! Jej nick to Olusia7982 ale nick może zmienić więc każdy musi wiedzieć jak wygląda żeby nikt więcej nie popełnił tego błędu co my i jej nie zaufał i nie pokazywał prywatnych fotek i udostępniał o sobie prywatne wiadomości...
Zobacz załącznik 699640Zobacz załącznik 699641Zobacz załącznik 699642Zobacz załącznik 699643

reklama
Do góry