reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
No powiem Ci że się nie dziwie ja jak by mi ktoś mówił od początku że będzie dziewczynka to raczej bym nie uwierzyła....
Moniqa, ja uwierzyłam bo dopiero na połówkowym się okazało, i lekarz potrzebował 2 sekundy żeby zobaczyć siusiak a jest doświadczony bardzo. Plus w rodzinie męża rodzą się sami chłopaki. Jak by sie okazało ze dziewczynka, miałabym więcej wątpliwości
finkemma
Mowia ze dziewczynka a rodzi sie chlopiec malo kiedy w druga strone. Ja wierze ze bedzie synu widzialam jajka i siuska nie ma innej opcji wyraznie bylo widac. Przy corce tak roztawila nozki ze bylo wszystko dobrze widac i rowniez watpliwosci nie mialam. Gdyby tylko lekarz mi mowil bedzie dziewczynka a ja tam nic bym nie wypatrzyla bo te usg nieraz to rozne to bym miala duze watpliwosci.
No moj gin na usg polowkowym powiedzial mi ze tak slicznie sie hmm jak to napisac hehe rozlozyla.... ze naprawde nic innego nie widac a nawet dokladnie bylo pokazane ujecie w zdjeciu jak widac wargi sromowe ale jednak gdzies tam mam strach
Sylka87
U nas tez się rozłożyła wiec raczej wierzę ze dziewuszka będzie co do drugiego jeszcze nie wierze. Chcialabym zeby choc raz lekarzowi udalo sie złapać dwoje na raz to wtedy juz uwierzę. Dzis bylam z mężem na zakupach zaciagnelam go w dział niemowlęcy i sam zaczął wybierać a za chwilę eee wstrzymajmy sie jeszcze czasu dużo a jak lekarze zle widzieli i mnie odciagnal. Teraz czekamy do wtorku moze oboje nam dadzą pewność
Cześć dziewczyny !
Jestem tegoroczną kwietniową mamą. Piszę do Was, ponieważ do naszej grupy niestety dostał się "złośliwy troll". Chcę Was uprzedzić abyście i Wy nie dały się nabrać, ponieważ ta dziewczyna już drugi raz okłamuje, że ma dzieci. Nas wrobiła w bliźniaki...Wyślę Wam jej fotkę i przekazujcie dalej ! Jej nick to Olusia7982 ale nick może zmienić więc każdy musi wiedzieć jak wygląda żeby nikt więcej nie popełnił tego błędu co my i jej nie zaufał i nie pokazywał prywatnych fotek i udostępniał o sobie prywatne wiadomości...
Zobacz załącznik 699640Zobacz załącznik 699641Zobacz załącznik 699642Zobacz załącznik 699643
Jestem tegoroczną kwietniową mamą. Piszę do Was, ponieważ do naszej grupy niestety dostał się "złośliwy troll". Chcę Was uprzedzić abyście i Wy nie dały się nabrać, ponieważ ta dziewczyna już drugi raz okłamuje, że ma dzieci. Nas wrobiła w bliźniaki...Wyślę Wam jej fotkę i przekazujcie dalej ! Jej nick to Olusia7982 ale nick może zmienić więc każdy musi wiedzieć jak wygląda żeby nikt więcej nie popełnił tego błędu co my i jej nie zaufał i nie pokazywał prywatnych fotek i udostępniał o sobie prywatne wiadomości...
Zobacz załącznik 699640Zobacz załącznik 699641Zobacz załącznik 699642Zobacz załącznik 699643
reklama