reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Hej Moniqa :) rozgosc się. Dziewczynki gratki z wizyt:) Ewelisia ja tez mam czasami twardy brzuch od wysilku ale skurcze to nie są bardziej takie napinanie miesni mam wrazenie. Kurcze wypilam kefir i mi strasznie niedobrze chyba znow będzie tulenie z kibelkiem :/

reklama
No musicie uwazac na te skurcze dziewczyny ja ok 2 tyg temu mialam skurcz bardzo mocno bolalo przez 30minut potem moja gin powiedziala ze musi przepisac mi luteine 2razy dziennie i magnez z wit b6 mam brac w tabletki rano i wieczorkie. Okazalo sie ze za slabo mi to tam wszystko trzymie ale jak narazie jest wszystko ok

Hej kobitki ! Ciesze sie z dobrych wiesci :)
Ja dzis mialam wizyte w poradni, moj gin na urlopie zszedl ordynator oddzialu i powiem wam ze masakra jakas.... cala wizyta 5min, powiedzialam mu o klociach i ciagnieciu z prawej strony w pachwinie to tak mi szyjke pougniatal ze ledwo z samolotu zeszlam... dzieki bogu dluga i zamknieta zapytal sie czy dobrze po za tym i czy czuje ruchy tak to dziekuje do widzenia.... dobrze ze 15go ide do mojego prywatnie bo z tym NFZetem chyba bym osiwiala :)
Ja mam juz 8kg na plusie z czego 3,3kg ostatnie 4tyg ah te rybki morskie :)
Po za tym M jeszcze ma urlop wiec wiecznie cos i gdzies przeszkadza mi juz w domu :)

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt!!:)
Witam nową mamusię:)
Ja w końcu odpoczywam po całym dniu latania jutro się wybieram na pierwsze zakupy dla małego mam nadzieję że coś upoluję na ciuchach:)

Kurde a ja nie mam jeszcze kompletnie nic .... wszystko na strychu ... poczekam chyba do remontu i po sie za wszystko wezme bo jakos nie moge sie zmobilizowac....
Witaj moniqq :)

Dziewczyny mam pytanie wierzycie waszym lekarzom co do plci dziecka czy raczej uwierzycie jak dopiero urodzicie hmmm bo duzo sie slyszy ze np chlopczyk wyjechal ze szpitala w rozowym beciku

reklama
Moniqa89 ja przy tej ciąży uwierzyłam bo mój synuś za każdym razem swoje przyrządy pokazuję w poprzedniej ciąży doznałam szoku jak dzień przed porodem się dowiedziałam że jednak nie będzie dziewczynki tylko chłopak...

Ostatnia edycja:
Do góry