reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

No miała właśnie usg i napisała mi tak:
Wodogłowia nie zobaczyli bo mały się nie chciał obrócić rozszczepu kręgosłupa narazie nie ma ładnie rusza nozkami

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hejka dziewczyny. Dawno nie pisałam, bo oczywiście czasu brak ( praca, dom). Ale staram sie czytać na bieżąco. Cieszę sie ze wszystko z wami i dzieciaczkami ok. Oby wszystko było dobrze u Kasi. Trzymam kciuki. Ale czytam właśnie u ewel87 ze wszystko idzie w dobra stronę. Ja polowkowe miałam 2 tyg. temu. Wszystko ok. A w tym tyg. byłam na glukozie. Jakoś przeżyłam. Tylko jeszcze nie mam wyników. No i prawdopodobnie będzie chłopak ( nawet zdjęcie siusiaka dostaliśmy ) :) Tylko teraz jakie imię wybrać? Dla dziewczynki miałam Lena, a dla chłopaka - pustka w głowie :). Pozdrawiam

Czyli jest duza nadzieja ciekawe jak dlugo na wyniki będzie czekac... musi byc dobrze i juz! Kafa mamy wątek o imionach a w nim liste popularnych i typy dziewczyn wejdz moze cię natchnie :)

Potem tak na porody będziemy czekać :)) ja juz na jutro czekam ale też mi się dluzy strasznie.
Kinia to kiedy Ty masz tzn w którym tyg ciąży to polowkowe

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
ja dziewczyny budzę się rano praktycznie nie przytomna. to jest koszmar wyglądam rano jak cień człowieka blada, zapadnięte oczy itp... bardzo źle się czuję. mam ogólnie problemy żeby zwlec się i zaprowadzić synka do przedszkola

Do góry