reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

No ja 10 lipca mam zrobic glukoze i tez mam byc naczczo i badanie naczczo po godzinie i po dwuch wiec finke lekarka moze zapomniala zaznaczyc

reklama
Ja juz robiłam glukozę w 15 tyg wcześniej ze wzg na to ze miałam problemy z cukrem przed ciążą ale takie wyniki ze miałam cukier na czczo na skraju normy. Teraz mam dobry w ciąży aż dziwne:))
No słodkie to strasznie ale da się przeżyć.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ewel a nie bedzie ci kazala zrobic jeszcze raz bo to powinno byc niby w okolicach 24 tyg to prawie 10 tyg roznicy.
Ja mialam zawsze cukier dobru i teraz naczczo tez mam dobry a w tej glukozie najgorsze sa te 2 godziny w przychodni no masakra. Pamietam w poprzedniej ciazy chialam isc sobie wyskoczyc do sklepu ale pielegniarki mi nie pozwolily bo sie baly ze padne po drodze

Pogody letniej brak marne 14 st zaraz zmykam na bazarek po swierze warzywa i owoce. Spie naszczescie dobrze od 00 do 7 i potem czesto jeszcze od 8 do 12 :) przed ciaza mialam noce bezsenne do 4-5 nie moglam zasnac teraz odpukac jest dobrze. Maly cos spokojny ostatnie dwa dni ale juz sie tak nie wkrecam pewnie zaraz znowu zacznie buszowac. Ja mam klglukoze 15 lipca i kazali byc naczo po godzinie drugie pobranie a nie po dwoch tak jak u was dziwne.
Powodzenia na polowkowym dzis mama tak??? Odrazu pisz co jak tam dzdzius i czy cora czy synu :D
sa 2 rozne badania glukozy. jedno sie kłuje raz, po godzinie i koniec, drugie jest 2x. moze akurat zleciła to inne.

Dzien dobry:) Co do spania to ja znow bije rekordy padam przed 22 budze po 8:) Malaja tez miałam taki plan jak ty pracy do końca. Pierwsza wizyta u gin i wiadomość o dwojce mnie sprowadzila na ziemie. Ostatnio poszlam na 6h myslalsm ze sie dobrze czuje itd. Eh niestety wieczor na nospie :/ Super ze u ciebie nie ma problemu z pracowaniem. Dobrze się czujesz i oby tak bylo do konca bo ja cos czuje ze sam pracownik sprawi ze obroty spadną. Obym sie mylila i miala do czego wracać. Ale teraz najważniejsze są maluchy staram sie pracą nie stresowac w ogóle. Mama290 powodzonka i daj znać szybko co tam sie kryje:) Katarzyna jestesmy z tobą kciuki mocno zaciśnięte!

Claudia idę na wizytę to ja w pn zapytam ale ja mam glukometr i sobie sama kontrolnie sprawdzam póki co mam dobry cukier jak uzna ze trzeba powtórzyć to zrobię i tyle dam radę :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

mama powodzenia na badaniach
ja za godzine ide do mojej lekarki na nfz , ale nie ma co liczyc na usg chyba mi zrobi dopiero za 3 tyg jak bede konczyc 23 , nie rozumiem jej, ona nie wie ze ide za kilka dni na plenatarne i ze spokojem w duszy chce mi zrobuc tak pozno usg :zawstydzona/y:
na szczescie we wtorek mam pklenatarne , a z ta moja lekarka zagadam cos moze akurat mi zrobi, ale ona jest dziwna i przeciwna usg zbyt czestego w ciazy.... no ale polowkowe to najwazniejsze usg ahhh szkoda moich nerwow .... ale nikomu jej nie polece, moga sobie do niej chodzi ale i tak robic prywatnie badania plenatarne....

kasia myslami jestem z Toba

reklama
Do góry