reklama
kasz
Listopadowa mama :)
Jejku dziewczyny tragedia z tymi zwolnieniami. Moj lekarz na pierwszej wizycie, na ktorej nie bylo nawet dzidzi jeszcze na usg widac pytal czy potrzebuje zwolnienia. Nie pytal nawet co to za praca itd. Maz kiedys wyczytal ze lekarz nie ma prawa odmowic zwolnienia w ciazy. Kobieta sama wie co jest dla niej dobre i kiedy potrzebuje odpoczac.
finkemma
Fanka BB :)
Pogody letniej brak marne 14 st zaraz zmykam na bazarek po swierze warzywa i owoce. Spie naszczescie dobrze od 00 do 7 i potem czesto jeszcze od 8 do 12 przed ciaza mialam noce bezsenne do 4-5 nie moglam zasnac teraz odpukac jest dobrze. Maly cos spokojny ostatnie dwa dni ale juz sie tak nie wkrecam pewnie zaraz znowu zacznie buszowac. Ja mam klglukoze 15 lipca i kazali byc naczo po godzinie drugie pobranie a nie po dwoch tak jak u was dziwne.
Powodzenia na polowkowym dzis mama tak??? Odrazu pisz co jak tam dzdzius i czy cora czy synu
Powodzenia na polowkowym dzis mama tak??? Odrazu pisz co jak tam dzdzius i czy cora czy synu
reklama
Najpierw jest po godzinie a potem po dwóch zawsze więc dziwne może doktorka nie zaznaczyła tego na liście badań.
Pogoda fakt kiepska.... W nocy zimno ze okna aż zamykam he
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Pogoda fakt kiepska.... W nocy zimno ze okna aż zamykam he
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka