reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja w pierwszej ciazy lezalam wiec mialam l4 a teraz na l4 bylam juz przed ciaza wiec nawet mnie nie pytal czy chce wrocic do pracy tylko wypisal l4

Mama powodzenia jutro ... ja poki co pracuje po 6 godz i mam zamiar tak popracowac do konca pazdziernika polowy listopada zobaczymy jak sie bede czula. ... ale gdybym chciala zwolnienie moj gp by mi dal bez problemu .

Jejku dziewczyny tragedia z tymi zwolnieniami. Moj lekarz na pierwszej wizycie, na ktorej nie bylo nawet dzidzi jeszcze na usg widac pytal czy potrzebuje zwolnienia. Nie pytal nawet co to za praca itd. Maz kiedys wyczytal ze lekarz nie ma prawa odmowic zwolnienia w ciazy. Kobieta sama wie co jest dla niej dobre i kiedy potrzebuje odpoczac.

Wyspane? Ja w nocy śpię Ale się kręce staram się spać na lewym boku juz ale po jakimś czasie aż dretwieje na brzuchu nie spałam przed ciążą wiec mnie nie korci i teraz:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Pogody letniej brak marne 14 st zaraz zmykam na bazarek po swierze warzywa i owoce. Spie naszczescie dobrze od 00 do 7 i potem czesto jeszcze od 8 do 12 :) przed ciaza mialam noce bezsenne do 4-5 nie moglam zasnac teraz odpukac jest dobrze. Maly cos spokojny ostatnie dwa dni ale juz sie tak nie wkrecam pewnie zaraz znowu zacznie buszowac. Ja mam klglukoze 15 lipca i kazali byc naczo po godzinie drugie pobranie a nie po dwoch tak jak u was dziwne.
Powodzenia na polowkowym dzis mama tak??? Odrazu pisz co jak tam dzdzius i czy cora czy synu :D

reklama
Najpierw jest po godzinie a potem po dwóch zawsze więc dziwne może doktorka nie zaznaczyła tego na liście badań.
Pogoda fakt kiepska.... W nocy zimno ze okna aż zamykam he

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry