reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

I grunt ze usg zrobią zobaczą sami co i jak :) dobrze ze są tacy lekarze... Kasia dziś sie zrelaksuj zajmij się czymś nie wiem czytaniem czy cos

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Aleli ale mi w Pl tez nikt nie kazał mego chopa grupy krwi dawać u mnie dają taki zastrzyk przed porodem i po jeżeli ma sie konflikt w moje krwi nie wykryli antybodies wiec wszystko w porządku
Kasia mam nadzieje ze to jutrzejsze usg przed amino wyjdzie dobrze i nie trzeba będzie robić zabiegu bo taka opcja chyba tez jest ? Nie denerwuj sie staraj sie zrelaksować przecież gdyby było złe to juz by ci powiedzieli nie robili by badań bez sensu musisz im zaufać bo innego wyjścia nie ma

Kasia machnij sobie melisę i kładź się odpoczywać :-) musisz mieć siły

ja dziś kiepsko się czuję trochę. spałam trochę. ale nie wiele mi to dało a poza tym to za każdym razem śpię w dzień to później się gorzej czuję i wymioty murowane.

Kasia - ja wierzę, że będzie wszystko dobrze z maleństwem!
pozytywne myslenie, odpoczywanie, wiara w powodzenie - miej tylko takie myśli!!
a u mnie już mdłości minęły, ale dopiero jakoś tydzień temu, więc długo je miałam...
teraz często mam zgagę i bolą mnie żebra po prawej stronie, jak długo siedzę...
ja już gdzieś za 2 tygodnie zamierzam powoli kompletować wyprawkę ;) bo w końcu pójdę na wolne ;)

Ja dzis poszlam za radą i leniuchowalam więcej czuje sie ok ale mdlosci i wymioty dalej tylko słabsze. Aleali nie uwazam ze stwierdzenie lekarza jest nie na miejscu ja je odebrałam z humorem a dr chodzilo o to ze minus i kobiety zawsze konczyc sie powonien badaniami na przeciwciała i kontrola dziecka. I sumie nawet prawda jest ze lekarz nam do lozka nie zaglada wiec lepiej zrobić zapobiegawczo niz cos przegapic. Tak na logikę:) Kasia wierze ze będzie dobrze i dobrze ze masz usg jutro trzymamy wszystkie mocno kciuki ;*:*:* dasz rade silna kobieto!

Prawda jest taka ze naprawde masa kobiet albi nie wie czyje dziecko nosi albo wie ze to nie staly partner jest ojcem. Kobiety zdradzaja i to bardzo czesto nawet nie wiem czy nie czeaciej niz faceci. Ja znam mase przypadkow az mi czasami glupio bo gdybym otworzyla buzie to jak puszka pandory

reklama
Do góry