reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ewel nic ne mówili że będą mnie zostawiać...
Mama ponoć chcą abo potwierdzić albo wykluczyć wady ale wczoraj tak szybko się to działo że zadzwoniłam do mojego gina może coś się dowie i da mi znać po południu bo szczerze położna była strasznie nie miła ze chciałam sama wyjść jak najszybciej stamtąd bo przyszłam i przez to że mam amino tak szybko to nie mam wizyty z genetykiem przed i im bałagan zrobiłam...

Ale nie wiesz dokładnie co chcą wykluczyć ? Mnie sie wydaje ze dwa zespoły choroby genetyczne które powodują i jedno i drugie a i mówiłaś ze niby były zmiany w móżdżku to by sie zgadzało z jednym z tych zespołów bo tam masz tez takie objawy

Hej ja tez wczoraj padlam i to bardzo wcześnie. W ogole zauwazylam ze znow klade sie ok 20 tv lub książka i po pol h juz śpię. Wczoraj kilka razy mi brzuch stwardnial mimo brania magnezu. Moze za długo na nogach albo stres. Dzis sie poobserwuje. Ale tez czeka mnie wycieczka do centrum, na chwile do pracy, pozniej jakis obiad...

Mama nic nie wiem bo konsultacja odbywała się telefonicznie bez mojej obecności więc mam nadzieję że jutro coś powiedzą albo pewnie dopiero na spotkaniu z genetykiem

Tez słabo ze nie rozmawiaja od samego początku... Ja bym nerwicy dostała chyba ale tam się darla.
Sylka jak bys została w domu 1 dzień i więcej polegiwala to by przeszło oprócz magnezu warto zwolnić jak się da :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kasia z dupy tak trochę ze ci wcześniej nie powiedzieli byś może przygotowała bardziej dowiedziała czegoś ja tam myśle ze to tylko formalności i nic twojemu dziecku nie bededzie

Do góry