reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ciekawe jakie to moje dziecie sie urodzi lobuz po tacie czy aniolek grzeczniutki po mamuni :D bo moja corka odpukac to grzeczna nie narobila mi nigdy bigosu ale synu cos czuje ze da mi popalic bedzie przeciwienstwo :D Kasia tez mysle o Tobie caly dzien zamartwiam sie jak cholera oby wszystko bylo dobrze.

reklama
Czytam Kasiu twoja historie i naprawde wspolczuje.. Nie wiem co pisac bo i tak nic oprocz pozytywnych wiadomosci od lekarza cie nie pocieszy.. Trzymamy kciuki za pozytywne wiesci!

Witam śpioszki, :)
Wyspane?
Katarzyna92 mam nadzieje ze Tobie udało się choć troszkę zregenerować swoje siły i spałas całkiem dobrze kochana.
Ja zjadlam śniadanko i leniu****e sobie nie wiem co dziś na obiad.... Hmmm albo naleśniki albo kotlety sojowe z kasza i ogórkiem kiszonym.
Znajoma mi powiedziała a aptece Gemini spr i maja w necie dużo rzeczy potrzebnych nam w dobrej cenie trzeba coś nie długo zamówić...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Hej ja wczoraj padłam jak mucha nawet nie wiem o której bo m mówi że z łóżka laptopa zabierał... zaraz jadę do laboratorium zrobić to badanie i spytac się czy wynik bedzie na dziś wieczór...

Kasia zmęczenie zrobiło swoje maluszek tez pewnie zabrał mamie ciut energii. A masz jakieś fotki z usg? Ile już waży malenstwo?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry