reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

A ja dzisiaj zapisałam czorty do przedszkola i chyba od poniedziałku startujemy z jednej strony sie cieszę bo to zawsze 3 godziny a z drugiej sie martwię jak tam moje maleństwa dadzą sobie radę

reklama
Smiac mi sie chce bo kochamy nasze dzieci jak wariatki ale glownie o nich mowimy wlasnie czorty terrorysci i inne urocze przezwiska hahhaha

Claudia ja ci ich wyporZycze na tydzień :) to dużo więcej nazw byś wymyśliła :) ja ostatnio mówiłam ze są chodząca katastrofa czego nie dotkną to niszczą mam od dwóch dni grzejniki i juz kombinują jak by tu je od tej ściany rozmontować juz o zaworach prz nich nie wspomnę przed przetestowaniem. Całego systemu muszę poprosić hydraulika zeby jeszcze raz wszystko posprawdzal bo napewno coś pokręcili a mieli dostęp raptem do dwóch jak byli mali to byli tacy słodcy i grzeczni a teraz sobie odbijają ale mam nadzieje ze w przedszkolu naucza sie wołać na nocnik bo w tej sferze poległy moje rodzicielskie umiejętności

Mama ja zawsze jak opowiadalam ze moje dziecko to istny demon demolka to wszyscy tak sie usmiechali i chyba mysleli ze po prostu sobie nie radze do chwili kiedy nie posiedzieli z nami kilku godzin na jego gruncie. Ostatnio byla u mnie kolezanka z corka i chyba juz wiecej nie przyjdzie i jak wychodzila to mi powiedziala ze mnie przeprasza bo wczesniej to sie troche ze mnie wysmiewala ze se rady w wlasnym dziexkiem nie daje. On jest kochamy ale ma takie pomysly ze nigdy nie jeste, w stanie przewidziec co mu przyjdzie do glowy

Ja tez nie raz sie wydre na moja corke i mowie ze pierze mi mozg bo ona non stop gada i gada czasami po ciezkim dniu w pracy chce chodz 5 min ciszy ale z moja niunia to nie mozliwe chyba ze spi hahaga

Weszlam przez przypadek na poerwsza strone ia tak jakos ji sie przykro zrobilo bo Justyna zakladala ten watek taka szczesliwa byla a to juz tyle czasu jak okazalo sie ze jednak nie tym razem bedzie mama

Ja mam tego pechola ze ja mam dwóch :) ale naprawdę nie przerasta mnie to ale odwalają czasem ze szok moj straszy był taki agent ze wykończył psychicznie kilka nianiek dwa przedszkola spalił dwa razy choinkę u mojego fryzjera zreszta u mojej matki wywalił choinkę z 5 razy taka wielka do sufitu moi znajomi jak widzieli ze go prowadzę to uciekali :) i cały cza gada i gada buzia mu sie nie zamyka czasem skrzydełka opadają i teraz każdy sie śmieje ze mam dwóch takich :) córka wcale mnie nie oszczędza teraz ma ksywkę egorcysta od tych nieszczęsnych duchów co niby wywoływał w szkole przynajmniej jest wesoło jak nie jedno to drugie :)

reklama
Hehe z Dziećmi tak jest, moja sześciolatka ma czasem tysiąc pomysłów na minute. Czasem tyle gada ze mam właśnie jak kinia ty dość bo nie mam chwili Ciszy. Gada, skacze jakby robale w tyłku miała.

Do góry