reklama
Kasia bardzo mi przykro i współczuję tego stresu, który przeżywasz bo wierzę, że wszytsko skończy się dobrze, ale to co teraz czujesz to na pewno NIE DO OPISANIA.
A po co oni chcą Ci amnio robić? Amniopunkcja wykrywa wodogłowie albo przepuklinę? Czy raczej chcą wykluczyć wadę genetyczną?
A po co oni chcą Ci amnio robić? Amniopunkcja wykrywa wodogłowie albo przepuklinę? Czy raczej chcą wykluczyć wadę genetyczną?
Katarzyna92
Fanka BB :)
Nie za to akurat nie muszę płacić bo będą mi robić w klinice płaci się chyba jeśli nie ma wskazań i ktoś z własnej woli robi... ale za to muszę zrobić jeszcze jedno badanie do czwartku a nie mogę go znaleźć w pakiecie w diagnostyce i nie wiem czy jak pójdę jutro to będę miała wynik wieczór...
Częściowo się uspokoiłam mąż dostał opiekę na mnie więc nie daje mi myśleć...
Częściowo się uspokoiłam mąż dostał opiekę na mnie więc nie daje mi myśleć...
Katarzyna92
Malaja ona ma na celu albo wykluczenie albo potwierdzenie wady...
Malaja ona ma na celu albo wykluczenie albo potwierdzenie wady...
No ja wiem Kasia, ale amnio samego w sobie wodogłowia nie wykluczy ani nie potwierdzi nie?
A co Ci lekarze mówią?
Sorry za pytanie i nie odpowiadaj jeżeli nie chcesz, ale czy ten pośpiech z amnio jest spowodowany tym żeby w razie w mieć jeszcze czas na decydowanie co dalej?
Katarzyna92
Wczoraj lekarz powiedział że jest możliwość tego leczenia w ciąży ale podejmuje się tego tylko jedna lekarka w Polsce albo przerwanie ciąży... Ale ja nie mam zamiaru tego robić i się poddawać... Niestety konsultowali mój przypadek z genetykiem przez tel więc nic się nie dowiedziałam ale w tym szpitalu rodziłam mojego syna i ufam im bo oni robią wszystko co w ich mocy żeby było dobrze i myślę że jeżeli nie mieli by jakiegoś wyjścia co dalej to od razu by powiedzieli że są za tym żeby zakończyć ciąże ...
reklama
Kasiu trzymam kciuki za amnio.....niech maluch pokaże wszystkim ze zdrowiutki jak rybka
Mnie na szeście ominelo to badanie w ostatniej chwili. ...bo termin tez juz był. ...ale pojechałam na badania do kliniki te przed amnio i lekarka stwierdziła że jest ok...dla pewności zawołała drugiego lekarza i potwierdził. ....wiec Tobie też życzę dobrych wyników!!!!
Mnie na szeście ominelo to badanie w ostatniej chwili. ...bo termin tez juz był. ...ale pojechałam na badania do kliniki te przed amnio i lekarka stwierdziła że jest ok...dla pewności zawołała drugiego lekarza i potwierdził. ....wiec Tobie też życzę dobrych wyników!!!!