reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ja tam Czekam zazwyczaj na jakieś promocje właśnie, bo Faktycznie ceny czasem mają dobre. Kupuje nawet czasem Ciuszki w lidlu jak.coś.ciekawego jest, maja szczerze czasem Lepsze.gatunkowo rzeczy niż w tych drogich sklepach.

reklama
Dzieki kobitki :* :* :* ja niestety tez popic nie moge :( odbije sobie w przyszlym roku ;) co do pryszczy to ja mam takie krostki cala twarz zsypana w pierweszej ciazy tez tak bylo do tego plecy do polowy i dekold i tego nie da sie wycisnac. Jak zrobie makijaz nie widac bo sa drobniutkie. Primarka tez mam w swoim miescie ile ja tam kiecek nakupowalam za 3-5 euro sa tez drosze ale wiecej jak 18 e nie wydalam a ubrania bardzo fajne. Uwielbiam ten sklep 6 pieter 4 damskie caly dzien mozna tam spedzic gigantyczny . bodziki 10 par za 7 e tez sie oplaca :)
W lidlu kupilam super spodnie ciazowe 3/4 bez gumy na sciagaczu wysokie za pepek fajne gatunkowo tez czasem cos wychacze w tych koszach szczescia jak to moj M. mowi ;) On to wogole lubi tam buszowac.

Ostatnia edycja:
Ja tez caly wieczór spedzilam w necie na szukaniu ciuchów bo mnie cos moje leginsy zaczely gniesc szok! ;) mama290 w southampton jest calkiem niezle ze sklepami sama po nich buszowalam. I zaluje ze u nas nie ma primarka duzo kiczu ale mozna coś fajnego za bezcen upolowac. A mowisz u was zara to szmaty hehe w pl to mega szmaty w kosmicznych cenach. W uk lubie tez gapa bo ma dobra jakość i mega roznice w cenach w porownaniu z tym w pl. Duzo marek nie znosze w pl a np z lumpeksow mam zajebiste ciuchy tylko ze z uk. Na wschod szyja wyjatkowe gowno.

Sylka stary gap to była jakość teraz to takie sMaty okropne ja zawsze swoim kupuje bluzy to te które wydawałam po dzieciach jak byli mniejsi to chodziły po całej rodInie a teraz dziury na mankietach po 10 praniach jakieś przebarwienia szok moj kupił sobie ostatnio bluzę to cały suwak bokiem idzie to samo dżinsy każde pranie to są mniejsze koszulki mam stare to kole czarny a juz prane 100 razy a teraz dwa prania i sie wyciąga ze sZok zara czasem ma coś fajnego ale wole na wyprzedaży coś tam kupić normalne ceny są zaporowe ale wiele sklepów h&m top shop river island jakość coraz gorsza wszytsko jakby robione na jeden sezon albo super dry japan ja sie pytam za co ja mam tam tyle płacić szkoda moich pieniędzy w primarku czasem coś mi wpadnie w oko ale z regoly to jakieś majtki kupuje albo skarpety dziecia na wakacje zeby nie było szkoda wyzucici a tak to przejadę sie na car boot albo po szmateksach ale juz np w Pl mam taki lumpeks do którego zawsze zaglądam i ostatnio wyrwałam sukienkę vintage karne Millen ręcznie malowana za 1 zł miała plamę i nikt jej nie chciał a ze ja jestem ekspert od prania to odrazu ja wyjawiłam a jest piękna

Najlepszego Finkemma:)
Widzę, że większość ma problem z porządkiem lub miejscem w szafie:p Ja póki, co dalej na kartonach żyję, więc nie mam tego problemu, ale już niedługo, planujemy w lipcu zrobić szafę. Tylko nie wiem, ile nas będzie kosztować i czy wystraczy na szefę do przedpokoju i sypialni czy tylko na 1. Mam nadzieję, że dwie, wtedy w końcu by się odgraciło pokój brzdąca i można by było dla niego szykować pokoik.

Finkemma Wszystkiego co Najlepsze :)
Ja ostatnio leginsy ciazowe na allegro zamowilam 3 pary za 60zl nie sa jakies rewelacyjne ale tragedii nie ma lato przelatam :)
My ruszamy do usłyszenia kobitki :)

Ja leginsy kupiłam ciążowe w h&m za 39.90 o spodnie ciążowe zamówiłam wymierzyłam się i rozm jest ok:) wole tez ciuchy kupować w sklepie ale ciążowe to większy wybór w necie.
Ja juz nie śpię taki ranny ptaszek jestem...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Anastazi ja bardzo lubię we Włocławku tamę, nabrzeże wiślane i park (tak cudnego dawno nie widziałam), gdybyś była w Płocku zapraszam na ciasteczko i kawę :tak:
ewel87 ja też wstałam o 7 a nie mogłam spać od 5, bo czuję wyraźne braki magnezu i budzi mnie ból nóg
Będę Was podczytywać, ale przez najbliższy tydzień pisać mniej, trzymajcie się ciężaróweczki

reklama
A ja dzis pospalam i jeszcze leze bo Alex buszuje i az szkoda wstawac i przestac go czuc poczekam az zasnie :D Zaraz rosolek wstawie a pozniej jedziemy do Koln na msze do tej wielkiej katedry. Ja ciazowu typowych ubran nie mam na lato dwie sukienki jednaz bialej koronki puszczona luzno po biustem druga czarna na ramiaczkach tez tak puszczona no i leginsy tuniki i spodnie 3/4 z lidl wiecej mi nie trzeba :D a w lato po domu to ja w staniku i majtakach chodze jak jest goraco :)
Dzieki kobitki za zyczenia :)

Do góry