reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

finkemma sory za przekręcenie nicku :-)

jeśli chodzi o rozłąkę z mężem to rzeczywiście to bardzo wzmocniło Naszą miłość. My się często widujemy. ostatnio co 2 tygodnie. więc jest fajnie. najdłużej nie widzieliśmy się 3 miesiące ( uwierzcie mi można zwariować )

ja przeglądam allegro w poszukiwaniu fajnych ciuchów ciążowych ale raczej nic nie ma.... ciężko się fajnie ubrać w ciąży

reklama
Finkemma sto lat:) coś kojarzę że 30!? Zawsze mówiłam ze jak skończę 30 to sie chyba upije z żalu a tu klops bo w ciazy byłam i jakoś tak teraz juz inaczej na to patrzę nie liczę lat :)
Byłam dziś na mieście i weszłam do primarka i maja koszule nocne rozpinane po całości dziewczyny z Uk po 6 albo 5 funtów
Minia ja kupiłam ostatnio spodnie na szmatach ciążowe i nawet są dobre :) poluje na jakieś rybaczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Finkemma najlepszego:) Ja już na szczęście w domu padam normalnie ale impreza udana tylko szkoda że pogoda nie dopisała bo praktycznie cały czas lało i trzeba było grilować w garażu...

noooo u Nas w sklepach to tylko h&m albo c&a wiec wybór prawie zerowy. a na allegro też nic fajnego nie ma.

powiedzcie mi czy wy też macie tyle podskórnych nie do wyciskania bolących pryszczy???? nie dość że walczę od tygodnia z opryszczką to jeszcze wyskakują mi te pryszcze bolące

Ona bereshke gdzieś widziałam w Londynie chyba zare lubię ale to w Barcelonie u mnie biedna ta zara mała taka i jak moj mówi szmaty :) mam pare par butów bardzo wygodne ja mam nawet niezłe to centrum handlowe ale ja żadko chodzę na zakupy więcej kupuje w necie szkoda mi zdrowia psychicznego na łażenie

Najbliżej bereshe mam w bristolu ja.się.nie mylę, bo mi znajoma tak mówiła. Czasem wlaśnie robie zakupy online. Ale to nie to samo co iść, zobaczyć, przymierzyć. A u mnie to bardziej taki deptak że sklepami jest niż centrum handlowe

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam duze centrum handlowe w Bristolu ale i tak jezdze do Swindon outlets stores lub na Walie bo w Bristolu to za wyjatkiem primark i matalan reszta to ceny z kosmosu...

Do góry