reklama
hej dziewczyny :-) ja wczoraj miałam usg na wizycie i Pan doktor powiedział że na 70% będzie chłopak :-) ale się cieszę :-) w poniedziałek mam połówkowe więc mam nadzieję że się potwierdzi :-)
dziś z synkiem byliśmy w ZOO w Oliwie :-) nałaziłam się jak dzika ale było super. też miałam sprzątać w tym tygodniu a szczególnie że moja siostra przyjechała i miała mi pomóc ale coś motywacji nie ma a szafki w kuch się aż lepią...
jeśli chodzi o miejsce dla nowego członka to u Nas w grę wchodzi mały remont w pokoju synka. mąż zrobi nową szafę itp. na początku będę miała kołyskę a jak wyrośnie to łóżeczko
dziś z synkiem byliśmy w ZOO w Oliwie :-) nałaziłam się jak dzika ale było super. też miałam sprzątać w tym tygodniu a szczególnie że moja siostra przyjechała i miała mi pomóc ale coś motywacji nie ma a szafki w kuch się aż lepią...
jeśli chodzi o miejsce dla nowego członka to u Nas w grę wchodzi mały remont w pokoju synka. mąż zrobi nową szafę itp. na początku będę miała kołyskę a jak wyrośnie to łóżeczko
dzieki ;-) ciesze sie ze sie podobaLotka Kochana właśnie widziałam Twoje nowe rękodzieło... Sowa cudo jakie ma wymiary? Można gdzieś kupić jak coś?
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
sowa ma ok 6,5cm wysokosci i ok 15-16 cm w obwodzie.
można kupic jak tylko nową udziergam, jak mam kolory na stanie to mozna tez sie co do tego dogadac. pisz na priv, tu albo na fanpage ;-)
finkemma
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za zyczenia buziole dla was
finkemma zdrówka i spokoju ja dziś byłam na usg, z maluchem wszystko w porządku, waży 171g więc już niezły klocuszek i kopie prosto w łożysko, a łożysko mam na przedniej ścianie, więc doktorka powiedziała, że mogę jeszcze nieprędko go poczuć ale chłopak dalej jak się patrzy, więc już chyba tak zostanie.
Sylka87
Fanka BB :)
Oj to spory kawalek a Plock to bardzo ładne miasto i okolice Tez masz męża w rozjazdach. Wspolczuje wam tych rozłąk to musi byc z jednej strony bardzo trudne z drugiej umacniajace. Ja nigdy bez mojego dluzej niz weekend nie byłam nawet nie umiem sobie tego wyobrazić. Lotka daj namiar na fanpage bo zapodzialam.
reklama
https://www.facebook.com/LotkaHandmade?fref=tsOj to spory kawalek a Plock to bardzo ładne miasto i okolice Tez masz męża w rozjazdach. Wspolczuje wam tych rozłąk to musi byc z jednej strony bardzo trudne z drugiej umacniajace. Ja nigdy bez mojego dluzej niz weekend nie byłam nawet nie umiem sobie tego wyobrazić. Lotka daj namiar na fanpage bo zapodzialam.