reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Tez myslalam o tankini bo jednoczęściowy to mi sie z basem kojarzy. W sumie tankini moze zostac i po ciazy jesli w lato brzuch będzie jeszcze nie ogromny. Tez pod konic lipca jedziemy i nie wiem czy kupic czy zostac przy bikini i pareo na brzuchol. Minia masakra z tymi wymioty wspolczuje strasznie. Mi juz mijaja tylko zauwazylam po mięsie czosnku i cebuli mi wracają.

reklama
dziewczyny to jak cztam o tych usg, ze najlepiej przerwa 2 tyg itd
to ja sie naliczylam, ze miedzy 19 marca a 13 maja mialam 7 usg
w tym plenatarne, kilka co ciaze potwierdzalao bo serduszka wyczekiwali, mialam tez krwiaka wiec trzeba bylo sprawdzic czy sie wchlonal i sie nazbieralo ....
no ale teraz juz jest spokoj bo od 13 maja to dopiero 30 czerwca kolejne
wiem ze to nie grozne ale sama dopiero sobie uswiadomilam ze z niecale 2 miesiace tyle tego mialam.
moja lekarka wie o 5 bo 1 mialam plenatarne i 1 prywatne na samym poczatku...

kochana jakie mięso i jaka cebula. moja dieta to w 80 % suchy chleb żytni. co drugi dzień uda mi się zjeść ziemniaki i jakieś chude mięso. ja praktycznie wszystko wyrzyguję. dziś zjadłam czereśnie więc wymioty był w ślicznym czerwonym kolorze.

Ja się w górę swojego bikini nie mieszczę. I obawiam się, że jak kupię nowe to tylko na okres ciąży bo na przyszły rok stanik będzie za duży.
Dól mam dobry i mam też strój kąpielowy dla ciężarnych, ale jak pojadę na wczasy to dokupię sobie chyba nową górę i chyba też tankini żeby zakryć brzuch

A ja nie cierpię sie opalać wody sie boje siedzę z regoly w cieniu i całe życie blada jak ściana albo opalona w częściach tzn np same ramiona do lini rekawowo koszulki :) teraz to chce zapukać sobie leżaczek i wylegiwać sie w cieniu :)

Ja chyba zainwestuję w strój, bo na pewno chociaż raz nad morze pojedziemy. Bo moje stroje teraz na bank za małe są, nawet nie ma co patrzeć.
kachha86 , ja też mam Lumię. Musisz wejść w sklep i tam poszukać, masz lupę klikasz i wpisujesz co Cię interesuje.

noooo właśnie tego się obawiam że wydam 200 zł na strój który założę parę razy. ja mam obecnie cyce jak donice... najpierw mój biust wchodzi a później cała reszta... dużo później...

Dla mnie to strata kasy kapac się nie będę więc na plaży będę w sukience jakiejś krótszej zwiewnej w h&m pełno takich:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Co do strojów to ja nie kupuję bo często nie jestem nad wodą ani na basenie więc zakładam tuniczkę na ramiączkach za dupę i dół od stroju chociaż ostatnio widziałam babkę w stroju dwu częściowym i była w bardziej zaawansowanej ciąży ale też w cieniu siedziała...

Do góry