reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
No ja mam niewiele do kupienia wózek juz mam nawet dwa, lozeczko, kołyskę, wanienke i wiele innych rzeczy wiec jak się maja do tego zabobony
Olo witaj :-)
Asia, zdradzisz jaki to wózek?
Calineczka ja w pierwszym trymestrze (od ok.6 tygodnia) ciągle byłam bliska omdlenia, ciemno mi się w oczach robiło. Miała ogromne duszności, wręcz się dusiłam tak, ze myslałam, że to mój koniec. To był grudzień i jak mnie duszności dopadały to ubierałam się ciepło, otwierałam okno NA OŚCIEŻ i wskakiwałam pod kołdrę i narzutę. Wtedy mogłam trochę tchu złapać. A jak mąż był w domu i krzyczał, że mieszkanie wyziębiam to siedziałam na balkonie. Na spacery nie miałam siły.
Tylko się zaczął drugi trymestr i wszystkie dolegliwości jak ręką odjął
Asia, zdradzisz jaki to wózek?
Calineczka ja w pierwszym trymestrze (od ok.6 tygodnia) ciągle byłam bliska omdlenia, ciemno mi się w oczach robiło. Miała ogromne duszności, wręcz się dusiłam tak, ze myslałam, że to mój koniec. To był grudzień i jak mnie duszności dopadały to ubierałam się ciepło, otwierałam okno NA OŚCIEŻ i wskakiwałam pod kołdrę i narzutę. Wtedy mogłam trochę tchu złapać. A jak mąż był w domu i krzyczał, że mieszkanie wyziębiam to siedziałam na balkonie. Na spacery nie miałam siły.
Tylko się zaczął drugi trymestr i wszystkie dolegliwości jak ręką odjął
Ester84 wózek Mutsy, poprzednim razem też go miałam i jestem super zadowolona, to jak dla mnie wózek terenowy wszędzie wjedziesz itd. Z tym że my kupujemy używane rzeczy dla dzieci gdyż nowy mutsy komplet + fotelik to jakies 3-4 tys zależnie od wariantu, a tak to sie zmieściliśmy w 900zł
reklama
ona_13
Fanka BB :)
Ja juz dla.dziecka nie mam kompletnie nic. będę musiała wszystko kompletowac od nowa. Ale to dopiero po poznaniu płci malenstwa.