reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

cześć dziewczyny :-) dołączam się do Was:-) oczywiście jeśli mnie zechcecie. dziś zrobiła test i zobaczyłam 2 kreseczki. objawów mam od groma :-) jutro powtórzę test a w tygodniu skoczę na betę.
mam już jedno dziecko. synka Jasia we wrześniu skończył 3 latka :-) pierwszą ciążę prowadziłam tu na forum więc z sentymentu wróciłam do babyboom

reklama
Olo, Miniaaaa i Agami Witajcie :)

asia_9 wózek? już?! nieźle. A ja myślałam, że przesadzam przeglądając internetowe sklepy z art. dla bobasów :D

Byłam u rodzinnego, mam antybiotyk. Dziewczyny dzięki za odpowiedź :) Lekarka też mówiła żebym się nie denerwowała bo lepiej wyleczyć niż ciągnąć poważną infekcję w ciąży.

Ja mam dosłownie kilka ciuszków po Starszaku(zostawione bardziej z sentymentu niż z myślą o kolejnym), jakieś kocyki, pościel. Większość sprzedawałam na bieżąco lub po prostu rozeszło się po innych dzieciach :) Za to w piwnicy chowałam różny grubszy sprzęt. Kilka rzeczy pamiętam ale co jest w pozostałych pudłach nie mam pojęcia hehehe

dzięki za przywitanie. ja też nic nie mam. tylko parę rzeczy sentymentalnych a resztę oddawałam albo sprzedawałam. wózki teraz teraz są inne więc pewnie kupię nowy. łóżeczko oddałam koleżance. więc czeka mnie kupowanie.

miniaaaa też o to pytałam. Na samym dole stroki masz polecamy : i min lin suwaczki, wybierasz to co chcesz następnie, panel użytkownika i edytuj sygnaturę ( wklejasz pierwszy skopiowany kod)

Ja tydz temu kupilam wozek dla chlopakow nowy I byla jedna gondola w komplecie wiec problem wozka mam rozwiazany chlopaki do tego czasu napewno nie beda sami chodzic wiec dokupie board I tyle duzo mam ale tez duzo chce kupic :-)

Asia ja też mam Mutsy gondolę i spacerówkę:-) Nie zamieniłabym go na żaden inny. Nawet "parasolki" nie kupowałam bo był taki leki i zwinny. A fotelik maxi cosi mi pasował do stelaża.

reklama
Do góry