reklama
calineczkaa
Fanka BB :)
Gina, a imbir świeży kupić i go pokroić jakoś czy zetrzeć?
Sa antybiotyki ktore mozna brac w ciazy wiec jak powiesz ze jestes w ciazy to lekarz bedzie wiedzial co ci przdpisac. Czasami lepiej dla dziecka ze wezniesz leki dopuszczalne w ciazy niz mocno oslabiony organizm choroba mamy z doswiadczenia wiem ze lekarze u kobiet w ciazy omijaja antyniotyki najpierw staraja sie leczyc lagodnymi srodkami
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ja w poprzedniej ciąży bralam antybiotyk na zapalenie szyjki macicy nie zaszkodziło to dziecku.
Wy takie ciśnienie uwazacie za niskie ??? To ja pisze o takim 86/44 . Ja takie miałam jak zemdlalam zresztą w standardzie tez nie wiele większe.
Ja w staniku nie dam rady spać te fiszbiny i tak dalej ale spróbuje zakładać sportowy może mi trochę ulzy a co do siary to z piersi mi nie leci ale moje biustonosze po noszeniu pachną/ smierdza mlekiem. W poprzedniej ciąży tez od razu pojawił mi się taki zapach
Wy takie ciśnienie uwazacie za niskie ??? To ja pisze o takim 86/44 . Ja takie miałam jak zemdlalam zresztą w standardzie tez nie wiele większe.
Ja w staniku nie dam rady spać te fiszbiny i tak dalej ale spróbuje zakładać sportowy może mi trochę ulzy a co do siary to z piersi mi nie leci ale moje biustonosze po noszeniu pachną/ smierdza mlekiem. W poprzedniej ciąży tez od razu pojawił mi się taki zapach
Nie ze mi leci jak wycisne z sutka to pojawia sie kropelka ale na staniku nic nie czuc. Ja to cisnienie co podalam to mam takie srednie capzasami spada i wtedy tez zle sie czuje chociaz jak mi sie czasami przytrafi takie ksiazkowe 120 na 80 to mam uczucie ze zejde. Ja jestem pod opieka kardiologa i takie niskie cisnienie niczemu nie szkodzi ale po zabiegu chca mi zwolnic prace serca bo 90-100 zle wplywa na serce
oletka86
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja tez mam cisnienie standardowe 80/50 i to jeszczepo kawie ale zawsze takie mialam w pierwszej ciazy tez.
Claudia mnie leci mleko z sutka jak scisne, nie wiem od czego,przestalam karnic w grudniu czyli zaledwie 3 mce temu moze to jeszcze sie nie uregulowalo. Mam nadzieje ze to nie jest jakis zly znak
Claudia mnie leci mleko z sutka jak scisne, nie wiem od czego,przestalam karnic w grudniu czyli zaledwie 3 mce temu moze to jeszcze sie nie uregulowalo. Mam nadzieje ze to nie jest jakis zly znak
reklama
Witam dzisiaj dziewczynki a ja muszę stwierdzić że zawsze do gin chodziłam prywatnie ale w grudniu mój pan dr poinformował mnie że od stycznia będzie przyjmował na NFZ w przychodni oddalonej ode mnie jakieś 30 min drogi Tym sposobem nie płacę ani za wizyty ani za badania HIP HIP HURA bo to jednak jest oszczędność.
Nie uwierzycie co wczoraj zrobił mój genialny mężuś. Wraca wieczorem z pracy i pyta czy nadal podoba mi się ten wózek który miał nasz młodszy syn ? odpowiadam że tak bo był super tylko teraz chciałabym inny kolor, na to on stwierdził, że super bo właśnie taki kupił od kumpla w stanie idealnym - tym sposobem pierwszy zakup już jest. Mam tylko nadzieję że nie za wcześnie.
Nie uwierzycie co wczoraj zrobił mój genialny mężuś. Wraca wieczorem z pracy i pyta czy nadal podoba mi się ten wózek który miał nasz młodszy syn ? odpowiadam że tak bo był super tylko teraz chciałabym inny kolor, na to on stwierdził, że super bo właśnie taki kupił od kumpla w stanie idealnym - tym sposobem pierwszy zakup już jest. Mam tylko nadzieję że nie za wcześnie.