reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Wczoraj cały dzień czułam ruchy szczególnie jak leżę na plecach albo rozmawiam dziecko już coś słyszy i chyba ja denerwują dźwięki bo jak pies szczeknie albo chłopaki wyją to wtedy czuje wyraźniej zaczęłam dobrze sypiać w nocy nie mecze sie narazie w dzień bo mam pomoc do chłopaków

reklama
Musze jeszcze raz oddac mocz do badania ehh bo juz jest lepiej ale nadal mam jakies znikome slady bakterii ... zaraz lece do poloznej a potem do pracy

Dziewczyny tez zauważylyscie ze brzuszek czesto macie zimny? Smieszne to bo np bylo 30st a moj zimny ze mozna sie chlodzic...czytalam o tym i podobno to taka ochrona dzidzi przed przegrzaniem ale nie wiem ile w tym prawdy.;-)

Tak brzuch mam zimny a dziecko ruchliwe jak pierwsze choć wczoraj mniej aktywne. No ale kopniaki dostaje już dość mocne.
Ja miałam kleszcza jak byłam dzieckiem na plecach kolo kręgosłupa wyciągnęli ale żadnych badan nie zrobili jeszcze wysmialo ze mama tak panikuje.
Jutro mam spotkanie z mamami i brzuchatkami ode mnie z miasta ale będzie zlot :)

Hej dziewczyny no ja już dentystę załatwiłam ładnie mi się wpisał do książeczki więc jedno z głowy:) Co do kleszczy to się nie wypowiadam bo nigdy nie miałam i mam nadzieję że mieć nie będę:) Ale jak bym miała to tak jak większość z was zgłosiła bym się do szpitala...
Co do ruchów to mój piłkarz się uaktywnia rano i wieczorem jak leżę i to konkretnie daję znać o sobie nawet pytałam się gina o moją nerkę prawą która często mnie boli a on stwierdził że bobas lubi prawą stronę i mi na nią uciska wtedy muszę leżeć na lewym boku i w razie mocnego bólu wziąć nospę

reklama
Poszłam do sklepu kolejka mega długa i ku mojemu zaskoczeniu wszyscy z uśmiechem mnie przepuścili do kasy :szok::szok::szok: jak miło. A ja ciągle się martwię że wyglądam na grubaskę a nie na ciężarówkę heh . Czyli oficjalnie dla ludzi postronnych jestem w ciąży mogę dumnie chodzić z wypiętym brzuszkiem :D :D

Do góry