reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Wolinka dwa lata temu moja siostra miała też trzy ponieważ na drugim ostatnim w uk dziecko się nie chciało obrócić i miała jeszcze jedno dwa tyg Pozniej i wtedy powiedzieli jej płeć i potwierdzili że Wszystko jest wporzadku :)

reklama
Kasia ale fajnie ze juz znasz plec gratuluje syneczka no i Kasz coreczki super! Ja mam wizyte 17 i tez mam nadzieje ze juz sie dowiem :)
Ktoras tam projekt domu wstawila moim zdaniem bardzo fajny choc ja lubie dachy ale tez domy parterowe. My mamy projekt wybrany od 3 lat. Dzialka tez jest ziemie nawiezlismy do wyrownania tereny i wszystko pod uzbrojenie mamy. I reszta stoi bo to w pl a jak narazie nie zapowiada sie bysmy wracali. Ale budowe bedziemy z czasem konczyc tylko bez kredytu wiec potrzeba czasu. Moim marzeniem jest dom i jednym z celi w zyciu. Na pierwszym miejscu sa dzieci to moj proritet chce by dobrze sie uczyly skonczyly dobre studia i moje zdanie polega na tym by mobilizowac :)

Ostatnia edycja:
DIEWCZYNY szybkie pytanie....w zoraj wyjelam sobie kleszcza (w całości wyszedł ) a dzisiaj mam w tym miejscu zaczerwienione.....martwić się? ??

Anastazi jak ci sie będzie powiększać ten rumień to trzeba sie martwić ale w ciąży to nie mam pojęcia jak to jest sama nigdy nie miałam kleszcza jedynie moje psy :)
Finkemma dla mnie tez priorytetem są dzieci wszystko co robię w swoim życie jest dla nich odkładam im na studia ale jak nie bedą chcieć sie uczyć dalej trudno dostaną pieniądze na start tez ich mobilizuje jedno uczy sie wyśmienicie a drugie idzie bokiem taki urok nastolatków

Kasz gratuluję córeczki.

Katarzyna gratuluję chłopaczka. Czy ja dobrze pamiętam, że masz już synka?

Ja też dostałam ostatnio tabletki z żelazem i lekarz kazał mi brać je na czczo na godzinę przed jedzeniem. W towarzystwie jedzenia podobno słabo się wchłaniają.
Położna zaleciła mi jedzenie truskawek bo podobno mają sporo żelaza, chociaż oczywiście nie wchłania sie tak jak to z mięsa.

A do jakiegoś czasu trzeba czekać i obserwować czy to rumień? Czy samo to ze zrobiło mi się czerwone to powinnam pójść do lekarza??

reklama
Do góry