reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja widziałam wczoraj swoją Hanię - dziewczyna ma się dobrze, fikała. Szyjka długaśna, wszystko OK. Muszę umówić się na połówkowe i odwiedzić kontrolnie endokrynologa. Wagowo: + 5 kg... nie tak źle...
A dziś było Zoo - córka była zachwycona, najbardziej chyba żyrafami :)

Ja właśnie wróciłam od koleżanki poplotkowałyśmy i przynajmniej jestem na bieżąco już co się w pracy dzieję... tak nawiasem w ogóle się nie czuje jak bym była w ciąży no jedynie pęcherz mi o tym przypomina...

My tez weekendy aktywnie spedzamy w tyg tylko spacerki po parkach ale sobota niedziela staramy sie gdzies dalej. Jutro mamy w planach jechac do muzeum Kruppa od dawna chcemy zobaczyc to miejsce. Dzis za to dzien na miescie obiad w chinskiej restauracii pltem lody i bylam zmuszona kupic sobie trampki bo obcasy juz nie dla mnie. Jako ze dobrze sie czuje to tez chetniej wychodze. Te mdlosci odebraly mi pare tyg.

Ostatnia edycja:
Ja pomalu otrzasam sie po tym wlamaniu landlady zamowila pelen monitoring plus alarm lampy etc wiec zobaczymy mamy zamiar kupic labladora wiec corka I piesek beda mialy kolejnego kompana. ...

Hej dziewczyny ja juz z mlodym w domu M nas przywiozl :) ogolnie dezorganizacja calkowita swiadkowa weganka nic nie naszykowali bo mlody zapomnial.... mloda wywinela orla na srodku sali i cala kosc ogonowa potlukla ze ledwo siedzi, moj adas najszczesliwszy wyszalal sie ze hoho nazbieral prezentow od ciotek z daleka i slodkosci i zachwycony :) milej nocki :)

ja miałam świadkową, która nie je mięsa i ryby, ale były jakieś pierogi z ziemniakami i sałatki dla niej. A weganie to chyba jeszcze bardziej restrykcyjnie maja.

Anushka no to wesele masz juz za soba... ja zaczelam stosowac te globulki dzis wzielam pierwsza oby mi przeszlo po tych 3 nocach i oby z dzidzia bylo ok

O matko! Nie mam nic przeciwko innym typom odżywiania ale planując ślub nie mialabym głowy do tego żeby planować dodatkowo menu dla swiadkowej. Ja miałam tyle na głowie zw wymaganie ode mnie jeszcze ustalania osobnego menu dla jednej osoby to za wiele

reklama
Do góry