reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Zglaszalam oba ale i tak ich nie odzyskalam. Policjant mowil zeby nie robic sobie nadzieji. Ja za jeden rower placilam 3 tys za drugi prawie dwa i przyznam ze bolalo. Tymbardziej ze drugi rower nie caly miesiac mialam.
Potym ubezpieczylam i dom i piwnice madry czlowiek po szkodzie.

Ostatnia edycja:
reklama
ach dziewczyny tak sobie popatrzyłam na te koce i pościele minky i nawet znalazłam producenta który mi uszyje na kołdrę Jasia taką pościel. ale się cieszę będę zamawiać dla dziecka i dla Jasia razem. może skuszę się i dla Nas też taką zamówię na dużą kołdrę :-)

Wlasnie pojechala pani z policji jutro maja przyjsc po odciski palcow okazalo sie ze zginely tez narzedzia mojego meza , zlodzieje mieli wszystko dobrze zaplanowane obserwowali nasz dom od dluzszego czasu. .. w lipcu mam wesele brata i wszyscy jada ja nie wiem co robic jestem tak zdenerwowana ze nie moge sie uspokoic

Kinia nie denerwuj sie niech dziad sobie facjatę na twoim rowerze zedrze ja teraz mieszkam w spokojnej dzielnicy i ja mam dwa psy z czego jeden bojowy wiec nie życzę nikomu zeby sie z nią spotkał sam na sam mamy alarm i dwie kamery prYnajmniej odstrasza ale jak złodziej będzie chciał ukraść to nic mu nie stanie na przeszkodzie ale u ciebie to i tak połaszczyła sie na dwa rowery i narzędzia mojemu znajomemu w długi weekend majowy ogolili cały warsztat samochodowy 40 tys w plecy a wynieśli dosłownie wszystko ale tam to zaplanowana akcja bo dorobili klucze a ze on żyła nie chciał ubezpieczyć to stracił wszystko i nawet mu nikt nie zwróci nawet w gazecie był apel czy ktoś nic nie widział pełno dziadostwa łazi po tym świecie pracować sie nie chce tylko bokiem niech im łapy pousychaja
Minia ja tez miałam taki pomysł zeby sobie sprawisz kołderkę minky ale ja kupuje z USA materiał i odpuściłam może zamówię ciezko mi sie przy maszynie siedzi plecy mnie bolą

U nas dopóki byli mali to nawet ochraniacz i inne zeczy sie trzymały tera nawet nie maja prześcieradeł wszystko zdemolowali :)

reklama
Musiałam kupić najcięższe materace jakie są bo notorycznie wywalali a są w łóżkach na noc i na drzemkę w ciagu dnia jak szybko ich nie wyjmuje to sie drą w niebogłosy i w kółko tylko mama i mama takie dwa cycki skubane

Do góry