reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

To już mój 3 kupiony akurat ten to wygrałam na aukcji ale ja mam wszystko ubezpieczone mój ma dużo rożnego sprzętu samych laptopów w domu kilkanaście bo on sie takimi zezami zajmuje zawsze jak coś nowego dochodzi to zraz dodaje do ubezpieczenia ale ja mam spokojna okolice bo rowery stoją na zewnątrz i nikt jeszcze sie nie zainteresował ale kiedyś ukradli mi rower z pod sklepu odpiłowali płot metalowy takie specjalisty jak masz w planach sie przerowadIc to lepiej to zrób a w jakiej części kraju mieszkasz? U nas możn sprawdzić okolice w necie ile i jakich przestępstw było ja zawsze mowię dobrzy sasiedZi i spokojna okolica to najważniejsze najważniejszy spokój ducha bo jak ma sie człowiek męczyć to nie ma sensu a ty sie nie denerwuj bo dziecko tez sie denerwuje razem z tobą wiadomo szkoda bo zapłaciłaś za to ale niech sie ktoś nazre i niech mu bokiem wyjdzie prędzej czy pózniej każdy z nich trafi za ktratki gdzie ich miejsce

reklama
reklama
Mniam wspolczuje tej grypy zeladkowej niecierpie ech... Ja mam dzis olbrzymia ochpte na czekolade och jakbym jadla az chyba wybiore sie do sklepu po male co nieco.

Do góry