reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Kina najpierw zadzwoń na policję a macie ubezpieczenie domu? Mi próbowali ukraść samochód najpierw mój zostawił klucze w drzwiach a pózniej ktoś je wyjął i centralnie na moich oczach próbowali odjechać miałam okazanie i rozpoznałam gościa ale brakło dowodów bo on powiedział ze był gdzie indziej ale mój go gonił i zdarł z niego bluzę i mieli tez dna ale umorzyli ale ciekawe było jak przyjechała policja bo miałam w domu csi normalnie jak w serialu bo brali odciski palców ale u ciebie to tylko wezmą zgłoszenie i tyle macie jakieś rachunki na rowery miały nabite numery bo wtedy łatwiej jest taki rower pózniej namierzyć śmiać mi sie chciało na rozprawie bo mogłam coś powiedzieć do niego i to wpisali w dane dałam mu radę ze jak chce sie utrzymywać z kradzieży to niech lepiej zmieni profesje bo chciał ukraść samochód z wąskiej uliczki jednej z najbardziej busy bo to dojazdowa do szpitala wiec nie ma opcji ze wsiadasz i jedziesz a nam sie jeszcze popsuł zamek centralny i oni we dwóch stali tak z minutę i próbowali otworzyć auto z pilota amatorzy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tak mamy nr mamy paragon mamy wszystko a ubezpieczenie na dom ma pewnie landlady. .. zglosilam przez tel i babka powiedziala ze ktos ma przyjechac bo w garazu mamy wszystko wyrozwalane wiec moze odciski wezma nie wiem kurde za 2 rowery zaplacilismy prawie 1tys moj maz jest zalamany ...

Kinia oby przyjechali mojej koleżance okradli vana z narzędzi to kazali szybę pozbierać i przywieść na komendę nawet jak znajda wasze rowery to dopóki sie będzie toczyć postępowanie to wam nie odadza mój znajomy już dwa lata czeka i sie chyba nie doczeka ale jemu to szajka ukradła rower wiec tam dużo spraw było najważniejsze zeby miały nabite numery to cieżko taki rower sprzedać policja tez sprawdzi wszelkie komisy w okoloicy bo czasami glupki próbują sprzedać taki kradziony towar ubezpieczenie musisz miec na swoje nazwisko zeby dostać odszkodowanie

Mamba mi kilka dni temu próbowali budowę w Pl okraść całe szczęście ze żadnego sprzętu tam nie było ale pokradli jakieś prostowniki kable więcej narobili bałaganu rozwalili mi zamki a dwa lata temu sąsiad mi kradł węgiel i drewno pojechaliśmy a tam nic tak sie wściekałam ze siedzielismy z moim po ciemku i złapaliśmy gościa ale mała szkodliwość społeczna i umorzone a węgla nakradł siasiad przez siatkę w worku wynosił żenada

Niektorzy ludzie to najgorsze zwierzeta nigdy nikomu nie zyczylam zle ale tym co tak kradna to zeby im rece pousychaly i zeby oni tez cierpieli tak jak ludzie ktorzy zostali okradzeni ....

Masakra co sie z tymi ludzmi dzieje to szok nam jednego roku opony w nowym aucie nozem pocieli pod domem idioci...
Spalam prawie 4h i juz mi lepiej ale dalej czuje ze to od zatok jakies gowno i juz nie mam pojecia jak moge sobie ulzyc na szczescie czuje ze malenstwo sie wierci, obym jutro dala rade troche posiedziec na tym weselu i jak mi do ndz nie przejdzie to pojde na ip a jak nie to w pn bede dzwonic do swojego gin bo teraz go nie ma

hej. ja wczoraj z Jasiem pojechaliśmy do Kwidzyna do mojej siostry :-) dziś wróciliśmy. było fajnie i nawet mi się udało trochę opalić :-)

przykro mi z powodu rowerów mi ukradli rower 2 dni przed tym jak się dowiedziałam że jestem w ciąży. wiosna przyszła to rowery są potrzebne jak widać. przykre ale prawdziwe...

Współczuje tych kradzieży mojemu Tacie lata temu ukradli samochód z pod bloku i do dzisiaj nie kupił żadnego...
Ja trochę wypoczęłam nad wodą opalać jakoś specjalnie się nie opalałam bo trochę się obawiam tego pomimo że byłam posmarowana wszystkim co możliwe ale do wody wchodziłam co jakiś czas tylko nogi zamoczyć dobrze że M pomyślał i zadzwonił po znajomych którzy też spodziewają się dziecka to trochę nie było mi żal wygłupów w wodzie...

reklama
RKinia 22 czerwca mam skan i juz się doczekać normalnie nie mogę. Narazie na mojej Wadze jest tylko 1-1,5 kg więcej. Wczoraj Strasznie mnie coś wieczorem kulo w dole brzucha po prawej stronie a dziś jeszcze rano zakulo mnie raz i do tej pory nic... Dziwne te klucie było.
Kinia spolczuje Kradzieży,wkurzylabym się strasznie jakby mi coś drogiego zginęło. Moim rodzica kiedyś że strychu poginelo mnóstwo rzeczy jak był remont bloków robiony. Zgłoszenie na policję nic nie dalo. U mnie dziś jakas taka męcząca pogoda, niby w pracy nie było aż tak źle a nie mam na nic siły.

Ostatnia edycja:
Do góry