reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

No chyba ze wzgledu na tyle cc robią te skany. W sumie to chyba będzie czwarta cesarska no nie? A slyszalam ze przy trzeciej juz SA bardzo ostrozni. Ja siedze u rodziców mały pojechał z tata do teściowej a ja odespalam noc choć mała dalej bardzo ruchliwa. Obok leza truskawki aebuz i ciasto z rabarbarem a ja zarzywam relaksu na kocyku wśród stokrotek

reklama
Dziewczyny a u was jak z tymi rozciaganiami?

Mnie wczoraj tak rwało i ciagneło, że większość dnia musiałam przeleżeć lub ewntualnie siedzieć bo ruchy wzmagały bolesność. Pierwszy raz miałam tak silne rozciaganie - normalnie czułam, ze we wszystkich kierunkach mnie ciągnie, na boki do pachwin, do góry i do bioder. Była cudna pogoda a ja leżałam. A jak się wyrwałam na spacer to szybciej wróciłam niż wyszłam.

Kinia ja wzięłam udział w badaniu spring sie nazywa wpływ witaminy d3 na wzrost kości u mnie robią jeszcze dodatkowy scan w 38 tyg rutynowy zeby określić wagę dziecka mniej więcej wiec takie rutynowe ścany mam 3 w 12,20 ,38 dodatkowo mam monitoring blizny i dlatego bedą te kolejne usg i mam wizyty u consultanta który poprowadzi mnie ryzyko ocenili mi na 75% rozejścia sie blizny ale narazie bez mierzenia mam nadzieje ze spadnie bo inaczej czeka mnie ostatni miesiąc w szpitalu czego chce uniknąć ja będę rodzic w princes Ann ten szpital był w programie na tlc porodówka albo na BBC one born z chłopakami miałam około 20 scanow wiec już nie robią na mnie wrażenia te częste wizyty

Dziewczyny a ja dalej sie tak zle czuje glowa peka do tego mam dreszcze i gesia skorke a tu upal za oknem ide sie przespac malego siostra zabrala do dziadkow jak mi nie przejdzie to chyba podjade na ip...:(

Mi po pierwszym scanie powiedzieli ze dopiero na polowkowy mam sie umowic bo wszystko ok ale mialam te bole moj GP wyslal mnie na scan wiec wychodzi na to ze bede miec 3 plus jeden w pl pod koniec sierpnia. Ja corcie rodzilam normalnie dzieki Bogu

Kurde dziewczyny jestem tak zdenerwowana ze az sie trzese ktos ukradl nam w nocy z garazu nowe rowery moj i mojego meza zaplacilismy za nie dosc sporo juz nie mam sil co robic

reklama
Do góry