reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Kinia ja biore magnez i wszystko atrakcje minęły nic kompletnie mnie ńie ciągnie ani nie boli a ty wróciłaś do roboty czy odpoczywasz?

Mnie ciagnie w nocy jak sie przekrecam na bok w dzien pobolewa brzuch nie chce glupiec uznaje ze to normalne tak mowila mi doktorka ze macica z miednicy mniejszej jak wychodzi to tak moze byc badala mnie szyjka ok mocz tez ok bez bakterii wiec chyba tak musi być

Kinia to odpoczywaj mnie już poprostu sie macica wypchnęła i dla tego mnie nie boli ja mam tragicznie spanie nie mogę znaleść pozycji jeszcze mi dzisiaj mój przygniótł włosy pare razy i sie obudziłam i o 1 w nocy śmietnik wystawiałam bo mi sie przypomniałam ze dziś śmieciarze zabije tego mojego jak wróci z pracy

Ja spanie mam ok puki co i mogla bym spac i spac dzis jade odebrac te globulki denerwuje sie czy to aby napewno bezpieczne tak wkladac do szyjki na noc jak sie jest w ciazy. ...

Bezpieczne kochana na pewno. Wlasnie moze jak macica sie wypycha to boli wtedy nie ktore kobiety. Magnez musze znowu chyba brac w takim razie

Kinia globulki bedą w pochwie :) a szyjkę masz zamknięta i tam nic sie nie przedostanie kobiety chemię biorą w ciąży bo musza a dzieci rodzą sie zdrowe nie ma co panikować ja magnez będę brać do końca mnie męczą pózniej skurcze łydek a ze bolą masakrycznie to wole magnezik brać zeby zapobiegać

reklama
Zaraz nas dopadną skurcze przedpowiadjace to będziemy sie martwić cY nie za duZo i nie za długo :)jak cię mecz to weź nospe ona rozluźni ci mięśnie i nie będzie tak ciągło

Do góry