reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Gina super wiadomość, oby tak dalej ;-):-)
Ja chyba złapałam jakieś chore filmy i cały czas się martwię że coś będzie nie tak

reklama
Ja też jestem spuchnieta w brzuchu jak bym była w 5 msc ciąży he to normalne wszystko sie rozszerza itp.
Lista... Może Nick wiek w którym cyklu starań się udało które dziecko i termin porodu co myślicie?

A u mbie jak nie bylo objawow tak nie ma no moze czasami mam mdlosci popoludniu a tak to nic a nic :) a wiec tak wizyta u poloznej juz zalatwiona teraz tylko czekac na list kiedy mam przyjsc :)

To z ta lista to moze tak jak elwel piszesz no dobra jak nikt nie ma przeciwskazan napiszcie mi priv nick plus data porodu pozniej bedzie mozna dodawac kolorowac itp zrobie prosta l;iste pozniej sie ja bedzie edytowac:-)Si

Ona 13 ja dostalam ten ne ze szpitala nie od GP powiedziala mi polozna ze jsk zadzwonie i sie umowie to nie trzeba isc do HP

reklama
Do góry