reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

ja często w ciągu dnia poszła bym najchętniej spać. A w nocy zaś czasem się wierce, kręce, nie mogę znalesc czasem miejsca dla siebie i budzę się kolo szóstej i nie mogę już zasnąć :/

reklama
Cześć Dziewczyny, mnie również długo nie było ale wyjazd do rodziców, a teraz ten uciążliwy kaszel nie mogę dać sobie z nim rady:(
Kupiłam syrop dla kobiet w ciąży ale jakoś jeszcze nie działa zbytnio, chodź nie ma co wymagać to dopiero drugi dzień go biorę....
A do lekarza mam na 23.03:)

Witajcie dziewczyny!
Wczoraj pozytywnie zatestowałam :) Wyliczyłam sama z kalkulatora termin porodu na 18.11 a w środę idę do gina więc zobaczę co i jak.
Mnie od terminu @ (10.03) leciutko pobolewa jakbym miała zaraz dostać. Poza tym żadnych zmian w samopoczuciu nie czuję.

Jertem.
Moje dziecię kaszle tak okropnie do północy nie spie po czym o 6 pobudka bo młody z gorączka Ehhhh
Cały dzień mnie eksploatuje i jeszcze w nocy takie hocki...
Najgorszy z objawów to te bolesne piersi. W nocy to się Noe mogę obrócić z boku na bok bo grawitacja jakoś tak mocniej działa z bólu sie budze ehhh

Ester84 Witaj :)
Widzę choróbska trzymają. Ech najgorszy okres przedwiosenny. Zawsze się coś przypląta.
Mojemu starszakowi już lepiej za to mi w ogóle nie przechodzi ból gardła(mimo odczyniania wszelkich babcinych receptur). jeśli do niedzieli nic się w tym temacie nie poprawi będę musiała iść do lekarza a bardzo boje się antybiotyku w ciąży

Hej dziewczyny.
Jak samopoczucia Wasze? Jakieś dolegliwości?
Kleopcia bo ty masz termin po mnie kiedy idziesz do lekarza?

reklama
Do góry