reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

mama290 juz jestem po co prawda jest malutki dzidzius widzialam tez jak serduszko pracuje eiec jestem troszke spokojniejsza teraz musze umowic sie z polozna i czekac na wizyte a no o nie moge pracowac tal jak pisalam o tym plamieniu to troszke tjeszcze jest krwi

reklama
Dziewczyny mam pytanko, czuję jakby mi ktoś cały brzuch napełnił powietrzem lub wsadził tam jakiś balon, cały brzuch napięty jest, czy to normalne ?? bo uczucie bardzo dziwne i trochę się denerwuje :baffled:

Hej wlasnie wrocilam z usg jak narazie jest ok oby tak dalej
super wieści !

U mnie ból podbrzusza uspokoił się. Za to teraz co innego żeby nie było za nudno :eek: Czuje się jak balon. Wzdęcia, zaparcia ech . W ostatniej ciąży było kompletnie na odwrót. Jabłka, litry wody i activia nie zdają egzaminu...

reklama
Bo ja wlasnie dzisiaj umowilam sie do gp bo myslalm ze moge odrazu do polznej ale nie wpierw mmusze do gp leee wizyta dopiero w srode dopiero jak mnie zajeresttruja umowie sie go ginekologa co do zparac I wzdec duzo wody owocow raczej lagodnie staramy sie sobie pomagac nie zbyt agresywnie tak mysle co z to lista bo w sumie temta zaczelam a liste nie ma ktos jakis pomysl??tzn wiem jak to ma wygladac I wogole ale moze ktos ma jakies uwagi?? :-)

Do góry