reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Katarzyna92 lepiej zrób sobie porządnie tego zęba raz wydasz więcej kaski ale będziesz spokojniejsza, ja nic dobrego o leczeniu zębów na NFZ nie powiem już od dawna leczę zęby prywatnie i jak narazie wiem ze wydalam więcej ale zęby mam dobrze zrobione:)

Katarzyna dziewczyny mają rację lepiej idź prywatnie z tym zębem. Na NFZ nawet jak się trafi na dobrego dentystę to oni mają kiepskie materiały i potem przeważnie te plomby zaraz wypadają. Leczenie kanałowe zęba jest dość kosztowne ale zrobisz i będziesz miała spokój, a szkoda zęba stracić jeśli tylko jest możliwość uratowania go.

Współczuje Katarzyna z tym zębem teraz problem. Obyś trafiła dobrze. A można iść na wizytę na NFZ ale dopłacić np za wypełnienie i wtedy robią na lepszym materiale, ja tak zawsze robię i nie mam problemów z zębami za bardzo.

an_ma super ze synek rośnie jak na drożdżach, mój bąbel też zawsze do przodu niech rosną te nasze skarby :)

narazie nie odczuwam takiego kłucia w brzuchu tylko jak nagle kichnę to aż mnie czasem z nóg zwali muszę trosze odczekać i wstaje wtedy ale teraz jak już czuje to chwytam sie za brzuch i jakoś staram sie ostrożniej kichnąć :)

Patrizia mam to samo:-) jak kichne lub kaszlne to mam wrazenie ze cos sie rozerwalo wenątrz jak nagle zakluje to szok i tez powoli wstaje wtedy, chyba kiszki sie poprzestawialy i taki tego skutek.

Dziewczyny czy wy odczuwacie ze macie wieksza szyjke? Mnie pobolewa przy koncu jak siedze boje sie ze mi sie cos tam powieksza juz bo w przeciwnym razie czemu boli?

Chcielismy z mezem sie troche poprzytulac ale niestety bolalo wiec sie skonczylo i ja sie denerwuje czemu tak jest czy wy tez tak macie?

reklama
Dziewczyny pojechalam na izbe a oni kazali mi wrocic ze skierowaniem bo byly jeszcze czynne przychodniemalbo zglosic sie do ginekologa

Do góry