reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Katarzyna92 lepiej zrób sobie porządnie tego zęba raz wydasz więcej kaski ale będziesz spokojniejsza, ja nic dobrego o leczeniu zębów na NFZ nie powiem już od dawna leczę zęby prywatnie i jak narazie wiem ze wydalam więcej ale zęby mam dobrze zrobione:)

Katarzyna dziewczyny mają rację lepiej idź prywatnie z tym zębem. Na NFZ nawet jak się trafi na dobrego dentystę to oni mają kiepskie materiały i potem przeważnie te plomby zaraz wypadają. Leczenie kanałowe zęba jest dość kosztowne ale zrobisz i będziesz miała spokój, a szkoda zęba stracić jeśli tylko jest możliwość uratowania go.

Współczuje Katarzyna z tym zębem teraz problem. Obyś trafiła dobrze. A można iść na wizytę na NFZ ale dopłacić np za wypełnienie i wtedy robią na lepszym materiale, ja tak zawsze robię i nie mam problemów z zębami za bardzo.

an_ma super ze synek rośnie jak na drożdżach, mój bąbel też zawsze do przodu niech rosną te nasze skarby :)

narazie nie odczuwam takiego kłucia w brzuchu tylko jak nagle kichnę to aż mnie czasem z nóg zwali muszę trosze odczekać i wstaje wtedy ale teraz jak już czuje to chwytam sie za brzuch i jakoś staram sie ostrożniej kichnąć :)

Patrizia mam to samo:-) jak kichne lub kaszlne to mam wrazenie ze cos sie rozerwalo wenątrz jak nagle zakluje to szok i tez powoli wstaje wtedy, chyba kiszki sie poprzestawialy i taki tego skutek.

Dziewczyny czy wy odczuwacie ze macie wieksza szyjke? Mnie pobolewa przy koncu jak siedze boje sie ze mi sie cos tam powieksza juz bo w przeciwnym razie czemu boli?

Chcielismy z mezem sie troche poprzytulac ale niestety bolalo wiec sie skonczylo i ja sie denerwuje czemu tak jest czy wy tez tak macie?

reklama
Dziewczyny pojechalam na izbe a oni kazali mi wrocic ze skierowaniem bo byly jeszcze czynne przychodniemalbo zglosic sie do ginekologa

Do góry