reklama
Katarzyna92 lepiej zrób sobie porządnie tego zęba raz wydasz więcej kaski ale będziesz spokojniejsza, ja nic dobrego o leczeniu zębów na NFZ nie powiem już od dawna leczę zęby prywatnie i jak narazie wiem ze wydalam więcej ale zęby mam dobrze zrobione
ewelisia85
Fanka BB :)
Katarzyna dziewczyny mają rację lepiej idź prywatnie z tym zębem. Na NFZ nawet jak się trafi na dobrego dentystę to oni mają kiepskie materiały i potem przeważnie te plomby zaraz wypadają. Leczenie kanałowe zęba jest dość kosztowne ale zrobisz i będziesz miała spokój, a szkoda zęba stracić jeśli tylko jest możliwość uratowania go.
Współczuje Katarzyna z tym zębem teraz problem. Obyś trafiła dobrze. A można iść na wizytę na NFZ ale dopłacić np za wypełnienie i wtedy robią na lepszym materiale, ja tak zawsze robię i nie mam problemów z zębami za bardzo.
an_ma super ze synek rośnie jak na drożdżach, mój bąbel też zawsze do przodu niech rosną te nasze skarby
narazie nie odczuwam takiego kłucia w brzuchu tylko jak nagle kichnę to aż mnie czasem z nóg zwali muszę trosze odczekać i wstaje wtedy ale teraz jak już czuje to chwytam sie za brzuch i jakoś staram sie ostrożniej kichnąć
Patrizia mam to samo:-) jak kichne lub kaszlne to mam wrazenie ze cos sie rozerwalo wenątrz jak nagle zakluje to szok i tez powoli wstaje wtedy, chyba kiszki sie poprzestawialy i taki tego skutek.
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Miniaaa tran tez nie jest tani
reklama