reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Jesli chodzi o spanie, to nie mam z tym problemu teraz na zwolnieniu jestem tydzien i odsypiam ile sie da moglabym spac caly czas i przez to chudne.....Mniej jem mniej pije.
A slyszalyście o diecie na "Spiąca królewnę" ja ostatnio slyszalam i myslalam ze z krzesla spadne.
Dziewczyny aby schudnąc chcą mniej jesc a jak spią to nie muszą jesc wiec łykają tabletki nasenne zby jak najdluzej spac o masakra!!!!
Kasia92 ostatnio u gina powiedziala mi ze w II trymestrze mozna szalec u dentysty wiec tez musze to wykorzystac...choc sie boje. Poczekam jeszcze z 2 tygodnie i pojde.
Kasia a 92 to twój rocznik?

reklama
Anushka ja w ciąży dostaje takiego czegoś ze jestem taka harda ze nie ma zmiłuj chyba bym te baby Tam ubila normalnie u mnie za co takiego to poprostu leci sie z pracy picie kawy jest na przerwie
Mnie raz coś pociągnie tak mocno w pachwinach poleze i przechodZi miałam krwotok z nosa aż sie zdziwiłam bo to chyba był mój drugi w życiu sprzątałam zabawki i sie na nachylalam co do dziwnych objawów w ciąży to miałam kiedyś dziewczynę do porodu z czkawka i ta czkawka ja trzymała cała ciąże fajnie to wyglądało bo kto do niej nie przyszedł to tez dostawał czkawki heheheh mnie sie tez brzuch uwypukla na jedna stronę szczególnie jak wstaje rano mnie chłopaki kopali rożnie a to w szyjkę a to w zebra na usg zawsze byli mega aktywni chyba im sie nie podobało zawsze wizyty trwały wieki bo zanim sprawdzili przepływy z jednej strony cieszyłam sie a zdrugiejmmartwilam i zauważyłam ze po nospie zawsze mniej czułam ruchy a właśnie bierzecie zwykła nospie czy forte ? Bo mi mój kupił przez pomyłkę i nie wiem czy ja tez można brac

Mama wiem właśnie bo ja u mojego jak byłam to musiałam wsiąść zgodę że mogę leczyć zęby i powiedział żebym zdążyła wszystko zrobić:) a obawiam się że jednego zęba nawet będę musiała usunąć:( Ja się muszę gdzieś zarejstrować albo poprosić jutro M żeby mnie zarejestrował w instytucie bo u mnie w przychodni oczywiście nie podpisali umowy z nfz a tam była moja ulubiona dentystka:(
Tak to mój rocznik:)

Katarzyna w ciąży maja specjalne znieczulenie mozna usuwać zeby ja miałam jakieś atrakcje w poprzedniej ciąży ogólnie to starm sie zrobić zawsze porządek przed ciąża bo mam tylko jedna zaufana dentystkę i do tego w Pl wiec jak już jadę to robię wszystko ostatni z niewinnej plamki mam teraz martwego zęba i jest niepełnosprawny heheh nic nie gryzę na niego bo sie boje ze mi sie złamie a to jest dwójka nie wyobrażam sobie nie miec go

No ja weszłam ostatnio z M na chirurgię szczękową i zobaczył mi na tego zęba gościu i mówi że może jak by od nowa zaczęli leczenie kanałowe to by się udało go uratować w sumie to 5 z tyłu ale już od 7lat nie posiadam jednego zęba z tyłu więc każdy następny to kolejna strata

Mama wiem właśnie bo ja u mojego jak byłam to musiałam wsiąść zgodę że mogę leczyć zęby i powiedział żebym zdążyła wszystko zrobić:) a obawiam się że jednego zęba nawet będę musiała usunąć:( Ja się muszę gdzieś zarejstrować albo poprosić jutro M żeby mnie zarejestrował w instytucie bo u mnie w przychodni oczywiście nie podpisali umowy z nfz a tam była moja ulubiona dentystka:(
Tak to mój rocznik:)

a to młodziutka jestes ;-) no ja tez musze wyrwac jeszcze nie wiem gdzie ale jesli chodzi o zęby to wole zaplacic i byc fachowo obsluzona dlatego na wyrwanie pojde do jakiegos chirurga chyba.

Hej dziewuszki ja mam od rana cisnienie 200/100 pojechalam na zakazny zeby wyniki zrobic siedzialam od 7.40 niby od 8 do 9 pobieraja krew do 8.30 nikt sie nie pojawil z sluzby zdrowia w zabiegowym pusto a one gwiazdy sobie siedza kawusia i ciacho i w szoku ze 8 osob czeka .... ze na nie naskoczylam to jeszcze do mnie z ryjem ohhh i wziela dwie inne babki chociaz ja bylam pierwsza najgorsze ze musialam byc na czczczo i juz zle sie czulam na maxa az z nerwow sie poplakalam i wyszlam trzaskajac drzwiami ahhh pojde prywatnie zrobie i tyle masakra....

Z tym cisnienie szybko do lakarza nie mozesz miec takiego cisnienia bo zrobi ci sie bialko w moczu i moze dojsc do stanow przedrzucawkowych musisz dostac leki na cisnienie i byc pod stala kontrola to nie jest *******a.

No młoda z bagażem nie miłych doświadczeń ale cóż nikt nie mówił że będzie kolorowo:) Ja chirurga już mam mąż już 3 zęby u niego wyrwał i naprawdę dba o pacjenta i M jest zadowolony:)

Dziewczyny kusi mnie wyciągnąć dziś już pierdułki dla bobasa ale nie wiem czy to dobry pomysł...

Kasiu ja też dziś wyciągnęłam, żeby zorientować się ile mam czego w rozmiarze 56 i 62, muszę zrobić listę, żeby potem stopniowo kupować brakujące rzeczy, poza tym sprawiło mi to ogromną przyjemność ;-)

reklama
Ja chyba też to zrobię bo już doczekać się nie mogę a już z tego wszystkiego zaczęłam robić porządki żeby zrobić miejsce chociaż w jednej szafce

Do góry