reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ja juz odwiozlam małego do przedszkola wraz z koszula i muszka bo o 13.30 IDE na Dzień Matki
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ja juz nie pamietam jak to było za pierwszym razem ale teraz idzie łatwiej i szybciej bo juz takiego kaloryfera nie mam i tez pewnie juz wszystko bardziej rozciągnięte.
Katarzyna92
Fanka BB :)
Ewel współczuje Ci tych boleści pachwiny ja mam bóle ale pod żebrami ale już przywykłam bo w pierwszej ciąży też tak miałam...
Ja dziś mam pełno rzeczy do zrobienia tata przez telefon dał przyzwolenie na wywalenie starych nie potrzebnych rzeczy
Ja dziś mam pełno rzeczy do zrobienia tata przez telefon dał przyzwolenie na wywalenie starych nie potrzebnych rzeczy
kiniasw86
Ewel to normalne mnie tez tak czasami boli a potem przestaje..
Mnie to niepokoja te krwotoki z nosa :-( nie wiem czy isc do lekarza czy nie bo tu w uk to mi powiedza ze i tak wszystko ok :-/....
Dziewczyny czy wy sie przeciagacie po np spaniu lerzac na plecach?
Mnie to niepokoja te krwotoki z nosa :-( nie wiem czy isc do lekarza czy nie bo tu w uk to mi powiedza ze i tak wszystko ok :-/....
Dziewczyny czy wy sie przeciagacie po np spaniu lerzac na plecach?
Katarzyna92
Ja tak w poprzedniej ciąży latałam i za każdym razem zalecali mi apap albo nospę więc teraz coś mnie znaczyna boleć to kładę się i leże do upadłego dopuki nie przejdzie
Sylka87
Współczuję ale wiem co czujesz. Wymioty to nic milego ale wiesz ze to prawidliwy objaw wiec sie nie stresujesz. Gorsze sa objawy mniej powszechne i wtedy zaczyna sie myslenie. Ja wczoraj tez się wystraszylam nie na zarty. Bolą mnie czesto plecy i to tez jest denerwujace bo tlumacze sobie ze od kregoslupa ale mysli mam różne. Pachwiny mnie ciągną, w jajniku czasem coś stuka i w te wszystkie objawy sie wsłu****e jak nigdy i rozkminiam czy tak ma być. Ale nie mozemy dac sie zwariowac. Kiedy masz wizytę?
reklama
Hej dziewuszki ja mam od rana cisnienie 200/100 pojechalam na zakazny zeby wyniki zrobic siedzialam od 7.40 niby od 8 do 9 pobieraja krew do 8.30 nikt sie nie pojawil z sluzby zdrowia w zabiegowym pusto a one gwiazdy sobie siedza kawusia i ciacho i w szoku ze 8 osob czeka .... ze na nie naskoczylam to jeszcze do mnie z ryjem ohhh i wziela dwie inne babki chociaz ja bylam pierwsza najgorsze ze musialam byc na czczczo i juz zle sie czulam na maxa az z nerwow sie poplakalam i wyszlam trzaskajac drzwiami ahhh pojde prywatnie zrobie i tyle masakra....