reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

ja z badań naraziemorfologia i mocz +hbs i hcv (chyba - chodzi o te żóltaczkowe) bo wcześniejszy lekarz mi nie zlecał. hiv to szczerze powiedziawszy nie wiem po co powtarzać, a na toxo też mi wyszło, że nigdy nie chorowałam ale na razie ginka nie kazała mi powtarzać.

reklama
Ja na razie jeszcze nie powtarzałam toxoplazmozy ale lekarka mi mówiła ze w drugim trymestrze będzie trzeba powtórzyć to badanie. Nie powtarzają go chyba tylko te osoby, którym na pierwszym badaniu wyszło, że przebyły już toksoplazmoze.

To się naczytałam.
Współczuję niektórym z Was takich teściowych.
Do szkoły rodzenia też planuje się zapisać, ale jeszcze jest czas, chociaż w sumie już niedługo.
Ja z badań też ostatnio już tylko mocz i morfologię, chociaż lekarz powiedział, że następnym razem będzie więcej, więc zobaczymy, co mnie czeka.
Ja też mam już od jakiegoś czasu na sutkach taką zaschniętą wydzielina, ale jeszcze mleka nie czuję:p
A objawów już w sumie żadnych nie mam, może szybciej się tylko męczę i jestem głodna, co chwilę, i sikanie nocne.

Cześć dziewczyny. Przez dłuższy czas nie miałam dostępu do wątku listopadówek, a dzisiaj patrzę, a wątek jest. Ale już Was nie nadrobię. Chciałam Wam powiedzieć, że dziś dostałam wynik Nifty. Jest prawidłowy, dziecko nie ma ZD. Aaaaa, no i będę miała córeczkę☺

Dziewczyny co to jest ten test Nifty? Fasun gratulacje :-)

Ja jutro do lekarza sie wybieram bo boli mnie serce i tak czuje jak bije.. juz wczoraj w nocy bol seca mnie obudzil I tak pobolewa caly dzien.

Dziewczyny wyciagnelam sobie miske z kiszona kapusta usiadlam przed tv i zjadlam kilo kapusty zaraz mnie rozerwie zwymiotuje i nie wiem co jeszcze zrobie jeju jak ja sie zle czuje co mnie podkusilo dlaczego zjadlam cala

reklama
Kinia magnez weź mi odrazu przechodzą atrakcje sercowe Nifty test z krwi tkz dalsza diagnostyka bada czy dziecko ma zd

Do góry