reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Dlatego ja nie szlam na wybory bo mi to bylo obojetne dla nas tego szaraczka to lepiej tak czy siak nie bedzie przy obu dla nas tylko gorzej w takim czy innym aspekcie prawdziwe zmiany odczuja tylko ci tam na wysokich stolkach. Chcialabym zeby w koncu ktos cos zrobil dla polski dla nas ale nie wierze ze sprwi to zlodziej czy Pis-owiec. Z tym Duda to moze bym sie jeszcze zastanowila ale jak uslyszalam jego wypowiedzi gdzie widac niestety ze bedzie jieszal wiare z polityka odpuscilam bo nie ma sensu walczyc z wiatrakami.

reklama
Jedna szansa jak widzę to wyprowadzić wszytkich a najbardziej tych starych co siedzą na stołkach od lat mam tylko nadziej ze nie bedą ruszać invitro i aborcji bo i tak ze coś dofinansowują to jakiś cud niech lepiej myślą skąd wsiąść kasę na emerytury Żłobki niech budują i przedszkola wtedy sie więcej dzieci będzie rodzic nie wiem czy wiecie ale po cichu pod stołem chcą przepchać aby zasiłek wychowawczy był tylko jeden nie ważne ile dzieci sie urodzi z jednej ciąży to dopiero chamstwo grosze płaca bo kwota od xlat sie je zmienia jeszcze nie chcą płacić więcej a czasem nie ma wyjścia żłobek jeden w mieście nie ma sie kogoś z rodziny a robić na nianke to chyba mija sie z celem właśnie oglądam jakiś wieczór wyborcY i korwin mikke fajnie powiedział ze dwie partie zlodZiei sie kluca kto będzie więcej kradł dobre Wogole to powinni zacząć myślec bo jak Anglia wyjdzie z UE to albo zaczniemy więcej płacić albo Polska będzie musiał sie ewakuować bo unia bez Uk sobie nie poradzi w końcu najwiecej wpłacamy do UE Niemcy z Francja sobie nie poradzą zobaczymy co czas pokaże

Niestety ja to sie wlasnie obawiam ze oni wezma sie in vitro po tym jak sluchalam z jakim obrzydzeniem mowil o tym Duda. Najgorsze kiedy polita miesza sie z religia. Ja szanuje ludzi wierzacych ale na rozpatrywanie swojej wiary maja do tego adekwatne miejsca a polityka nie jest jednym z nich , tam powinno sie wiare pozostawic za drzwiami i patrzec co ti na tym swiecie dobre dla obywatela a jie troszczyc sie o jego dusze w zaswiatach. Jak ktos jest wierzacy gleboko to nawet gdyby mu za to in vitro doplacali to nie pojdzie wiec o co chodzi.

Claudia ale boli go ze z jego podatków idzie ja sie spotkałam wiele razy no w pracy tutaj to jest normalne ja czegoś nie zrobię bo mi religia na to nie pozwala osz to po kiego sie pchałeś jak wiesz ze twoja wiara jest sprzeczna żeby np oglądać kogoś bez majtek ale w Pl to już czasem aż sie nóż otwiera w kieszeni jak to wszystko razem żyje kościół z polityka co ma jedno do drugiego mnie to taki wku..... Bierze czasem jak słucham ze looo

Ja otwieram nowe konto i czekam na to 500 zł na dziecko. A najbardziej boje się o to in vitro i o to ze tak będą drążyć Smoleńsk ze za niedługo będziemy mieć wojnę i Rosja wytlucze nas jak kaczki

To straszne ze jest przeciwny invitro wspolczuje tym wszystkim kpbieta ktore nie moga zajsc w cisze a to byla dla nich jedyna nadzieja by mogly miec malenstwo. Macierzynstwo to najpieknieksze doswiadczenie w zyciu cala ciaza jest wielkim cudem narodziny i dziecko ktore jest czescia i mamy i taty czy to wazne jak powstalo. Dla mnie nie. Gdybym nie mogla zajsc w ciaze zrobilabym wszystko by byc mama. Ale co o tym moze wiedziec jakis tam duda nie wie co to znaczy nosic w sobie dziecko nowe zycie czuc ruchy i byc tak blisko napoczadku z taka fasolka potem krewetka itd itd . Nie zrozumie tego. Oby nikt nie pozwolil na zniesienie invitro!

Ja się na ten temat nie wypowiadam bo samo dla mnie wejście Dudy z rodzinką po ogłoszeniu wyników było śmieszne i miałam wrażenie że on albo naćpany jest albo coś wypił a ta jego żona to też powiedziała to co każdy już wie więc się nie wysiliła

Ej dziewczyny bez przesady mysle ze za duzo media nakrecily strachu o wojne o invitro zeby komor zostal bo media lubia wysterowac propagandę. Na pewno nie będzie gorzej niz jest teraz, rosja nie trawila Komorowskiego. A co do invitro to mysle ze tez nic nie zrobia naród sie postawi. Nie ma co panikować tyle balaganu co powstalo przez te 5lat to juz dawno nie było. Ludzie sie zbuntowali wybrali niewiadomą ale z nadzieją ze cokolwiek będzie lepiej. Prezydent i tak jest tylko pionkiem trzeba we wrzesniu zaglosowac mądrze. A teraz się nie przejmować stres nam nie potrzebny :)

reklama
Dziewczyny ciężko Was nadrobić po weekendzie.
Co do wyborów to ja uważam że z dwojga złego to lepiej ze wygrał Duda. Komorowski miał swoją szansę i się nie wykazał, a tak zawsze można liczyć ze może będą jakieś zmiany na lepsze no na gorsze to chyba się już nie da.

Do góry