reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Dziękuję Ewelisia, masz rację, a fotkę muszę zrobić bo posługuję się nowym nazwiskiem a w dowodzie wciąż stare
Sylka bardzo Ci współczuję, mnie zostały już tylko sporadyczne mdłości i masakryczne bóle głowy. Co do piersi to bolą mniej, ale są większe i na brodawkach od dawna mam już żółte strupki
Mamba jak radzisz sobie z tymi bólami ? bierzesz coś ?

reklama
Sylka współczuję tych wymiotów i mam nadzieje, że szybko miną bo pewnie nieźle juz Cię wymęczyły. Ja teraz czuję się już bardzo dobrze, nie mam mdłości, piersi tez mnie nie bolą i ogólnie nie mam na co narzekać:)

SYLKA mnie piersi nie bolą raczej ale sutki i zazwyczaj w nocy:)
Ja dziś ciut ogarniam w domku potem jadę do siostry zostać jej z córeczka i jakieś zakupy obiad i dzień zleci a wy

Ja objad mam z wczoraj barszczyk z uszkami i golabki... zaraz ide z corka na spacer po bulki do sklepu a potem chyba bede odpoczywac w ogrodze jak pogoda pozwoli :-)

Mamba ja robię tak samo, bezsilna jestem bo u mnie paracetamol nie bardzo działa, ale dziecko jest ważniejsze
Kinia ja idę z dziećmi do empiku (mają dziś wyjątkowo wolne), będą sobie wybierać prezenty na dzień dziecka
Fajnie, że jest to forum i można się pochwalić/pożalić, jakoś tak łatwiej jest wiedząc, że jest nas tyle ;-)

reklama
Kinia, ja ketchup jem i sporadycznie musztardę też, bo za nią nie przepadam ale robię taki fajny sos miodowo-musztardowy do zeberek więc tak. jem :)

Wczoraj był super dzień - od 2 miesięcy pierwszy rodzinny spacer z mężem i córką. Był plac zabaw, wybory, lody, znowu plac zabaw, poznaliśmy super sąsiadkę z córeczką w wieku podobnym do naszej, tylko wieczór wyborczy nam popsuł nastrój. Tylko tyle napiszę, że trochę już chodzę po tym świecie i doskonale pamiętam kilka życiorysów... w ten nowy nie wierze, bo nowy to stary tylko inną maskę założył.

W planach dziś małe ogarnięcie domu i ... i zobaczymy co dzień przyniesie :)
Miłego dziewczyny!

Do góry