reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Kazdy ma swoje zdanie swoje poglady. Polityka temat rzeka. Mi sie wybor prezydenta nie podoba. Sledze polityke odkad Kaczynski zostal prezydentem i mam swoje zdanie. Nie wierze w Dude .

reklama
To byl wybor pomiedzy zlem ktore znamy a zlem nieznanym i dopiero jak minie trochę czasu zobaczymy co o tym sadzic. Wiadomo w kazdym przypadku chodzi o dorwanie do koryta. Zobaczymy z czasem co z tego będzie.

Ja głosowałam bo zawsze uważam, że to mój przywilej, ale jestem za szanowaniem ludzi i ich poglądów, obrażanie którejkolwiek ze stron jest naprawdę nie na miejscu.
Dziewczyny (pytam te które mają problemy z cerą), co robicie, żeby to ukryć ? u mnie makijaż nie bardzo pomaga a muszę zrobić zdjęcie do dowodu i wiem, że wyjdzie koszmarnie :-(

Ewel u mnie dalej bez zmian wczoraj wieczorne wymiory przespalam bo wrocilismy ok 18 do domu i tak mnie scielo z nog ze poszlam spać. Ale dzis juz mnie mdli. Wiec dalej to samo. W weekend znow mamy wesele i komunie mam nadzieje ze będzie ciut lepiej. Cere mam nie najgorsza tylko troche przesuszona. Wiec nie pomogę. A co z cyckami bo moje bolą jak cholera w dalszym ciągu a wasze?

reklama
Czesc dziewczyny ja w zadna polityke nie wieze i nie bede sie wypowadac ns ten temat bo pomuslicie ze jestem stuknieta. Co do cery to mam strasznie sucha skore na calym ciele plus jakies cholerne uczulenie niewiadomego pochodzenia. Piersi mnie juz nie bola wymioty przeszly ale krwotoki z nosa nadal nie :-(

Do góry