reklama
finkemma
Fanka BB :)
U mnie wczoraj byl kryzes nerwy mialam. 4 dzien remontu syf niesamowity wszystko z sypialni wyniesione do salonu ubrania i cala reszta boze jak ja nie lubie balaganu.U mnie wszystko musi byc na swoim miejscu a teraz sajgon . Moj maz mowi ze to nienormalne ze tak mnie wkurza balagan jak zostawi kubek na stole to ja mam pioruny w oczach . mialam nadzieje ze do niedzieli skonczy. Najgorsze jest ze nie moze szafy skonczyc bo nie ma instrukcji montarzu nie dali mu w sklepie a tu sklepy dopiero we wtorek. Moze ma ktoras z was szafe z suwanymi drzwiami na prowadnice? I ma instrukcjie montarzu?
Ostatnia edycja:
M
mama290
Gość
Ja nie posiadam teściowej nie żyje od 32 lat ale podobno była fajna babeczka a macocha sie nie liczy wiec nie mam problemu ale za to koja matka robi za dwie doprowadza mnie i mojego do guru czasem wiec dobrze ze mieszka daleko teraz sie wprosiła z wizyta i już psychicznie sie nastawiam bo mogę nie wytrzymać i ja odesłać w paczce jak mnie wkurzy
finkemma
Ja tez jak kichne ale nie zawsze po ciazy to minie.
ona_13
masakra , dobrze ze ja mam akurat tesciowa ok zawsze mage na nia liczyc
Sylka87
Kinia co do uplawow to ja mam spora ilosc mlecznego sluzu ale wzielam to za norme. Co do popuszczania to przy kichaniu nie ale zdarzylo mi się przy wymiotach wlasnie. I teraz staram sie powstrzymac wymioty zrobic siusiu i dopiero bo slaba akcja z tym popuszczaniem :/
reklama