reklama
ona_13
Fanka BB :)
Tak pracuje na czarno ponieważ mój Mąż ma takie Godziny pracy ze nie mogłam nigdzie iść na cały etat do pracy. Cieszę się że wogole mogę w między czasie jak.mała jest w szkole pracować. Przedszkola i play cluby w uk są trochę kosztowne. Więc macierzyńskiego niestety mieć nie będę
ona_13
Jak Mąż miał inna pracę to pracowaliśmy na zmiany i mała.była.w Przedszkolu 3 h dziennie. Ale zmienił pracę na lepszą i.niestety Godziny do dupy.
M
mama290
Gość
Ona a wcześniej nie pracowałaś legalnie ? Bo chyba jest coś t akiego z job center ze jak sie wcześniej parcowalo na ileś tam tyg przed zajściem w ciąże to sie należy a co robisz z dzieckiem jak jest wolne w szkole ?
angoba
Ja na zwolnieniu od 8 tc z powodu tego nieszczęsnego krwiaka ale mam nadzieję, że wrócę jeszcze do pracy - podczas ostatniej wizyty ginka dała nadzieję, że jak przez miesiąc będzie OK, nie będę plamiła, itp to będę mogła wrócić. Bardzo bym chciała bo ja tylko do domowego życia średnio się nadaję ale leżenie przez ostatnie 2 miesiące dodatkowo mnie dobiły. Jak się uda będzie super ale oczywiście dzidzia najważniejsza.
ona_13
Pracowałam ale tylko Przez agencję gdzie niechcieli dawać kontraktów.A jak chcieli.mi.dać to musiałam.zrezygnować ponieważ nie mogłam robić po 11 h bo nie miałabym.co.robić z dzieckiem. A Przedszkole zbyt drogie. Mieszkam w małym mieście i o pracę trudno. Zazwyczaj jak.było.wolne w szkole to mała.była w przedszkolu za co oddawalam prawie pół wypłaty. A teraz w tej pracy pracuje kilka dni tylko w tygodniu po parę Godzin, zrobię swojej i mogę iść. To jak.wypada jakieś wolne to albo jest u mojej siostry jak.może ja przypilnowac albo dzwonie że nie.dam.rady przyjść.
reklama
M
mama290
Gość
Kinia jest tez coś takiego musiałabym sprawdzić ze jak zwolniłam sie z firmy i po ilus tam tyg zaszłaś w ciąże to tez płaca ja sie na tym aż tak bardzo nie znam bo ja cały czas pracowałam dla nhs i to oni zawsze mi płacili
Ona to już chyba od poniedziałku maja wolny tydz bo bank holiday jest ale to nie ważne czy miała kontrakt czy pracowałaś przez agencje liczy sie ciagłości zatrudnienia przez jakiś tam czas
Ona to już chyba od poniedziałku maja wolny tydz bo bank holiday jest ale to nie ważne czy miała kontrakt czy pracowałaś przez agencje liczy sie ciagłości zatrudnienia przez jakiś tam czas