reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

No tak u mnie to samo mieszkam na pierwszym pietrze i wolałabym wózek z tych lżejszych . Czyli wychodzi na to , ze najlepiej kupić sama gondole a pózniej osobno jakaś spacerówkę ? Moze to będzie najlepsze rozwiazanie . Bo wydawać kupę kasy na coś co ładnie wyglada a pózniej sie okaże ze dziecko cierpi w tym wózku bo nie wygodnie a mi na dodatek jest cieżko wnosić to dziękuje :p

reklama
Sandi ja ostatnio obejrzałam sobie Bugaboo dogłębnie w sklepie pani mi go rozłożyła złożyła na części i pewna jestem na 95% ze go chce chociaż wczoraj widziałam cosato taki ładny w maki i tez mnie zachwycił ale ja do końca nie znam pluci to narazie tylko oglądam:)

Kinia ja juz pracuje na pol gwiazda 4 dni w tyg po 6h i to głównie tylko zerkam i ucze pracownice. I mysle ze jeszcze góra miesiąc. A co do wozka mam okazje od kogos kupić podwójna parasolke maclarena za 300. W b.dobrym stanie i sie zastanawiam czy kupić i schowac czy sobie darować jeszcze?

Słyszałam od znajomej która na bliźniaki , ze wlasnie wymieniła jakis tam wózek na maclarena i bardzo sobie chwaliła :) takze sylka może jak masz taka okazje to kup . Ale z drugiej strony jest dużo czasu jeszcze i może trafi sie lepsza okazja :) jest 50/50 hehe

Mama290 ja czekam az moja mama przyleci i sie wybierzemy do sklepu wlasnie zobaczyć jak to wszystko wyglada z bliska ;) mam jeszcze czas zdaje sobie z tego sprawę i tez nie znam płci takze na razie oglądam ;)))

A ja znów na odwrót ja kupie spacerowke ale wózek 2w1 zostawiam bo dla mnie na spacery najwygpdniwjszy a spcerowka lekka do samochodu. Dla mnie kola pompowane SA bardzo wygodne ale ja tez szukalam lekkiego wózka

No tak u mnie to samo mieszkam na pierwszym pietrze i wolałabym wózek z tych lżejszych . Czyli wychodzi na to , ze najlepiej kupić sama gondole a pózniej osobno jakaś spacerówkę ? Moze to będzie najlepsze rozwiazanie . Bo wydawać kupę kasy na coś co ładnie wyglada a pózniej sie okaże ze dziecko cierpi w tym wózku bo nie wygodnie a mi na dodatek jest cieżko wnosić to dziękuje :p
ja tak tym razem robie, kupuje sama gondole, pouzywam ok pol roku i przesiadka na parasolke. a parasolke juz mam tylko nowe koła musze zamówic

reklama
Fajnie , ze mogę tutaj zapytać doświadczone mamy :) dziękuje naprawdę . Bo jeszcze pare miesięcy temu byłam naprawdę zielona jesli chodzi o te sprawy . Ale po mału po mału po mału wszystkiego sie uczę :)
Pomagałam przyjaciółce z dziećmi , ale tak naprawdę nigdy nie trzymałam takiego maleństwa zaraz po porodzie na rękach , mam
Nadzieje , że ze wszystkim sobie poradzę ..

Do góry