No tak u mnie to samo mieszkam na pierwszym pietrze i wolałabym wózek z tych lżejszych . Czyli wychodzi na to , ze najlepiej kupić sama gondole a pózniej osobno jakaś spacerówkę ? Moze to będzie najlepsze rozwiazanie . Bo wydawać kupę kasy na coś co ładnie wyglada a pózniej sie okaże ze dziecko cierpi w tym wózku bo nie wygodnie a mi na dodatek jest cieżko wnosić to dziękuje
reklama
M
mama290
Gość
Sandi ja ostatnio obejrzałam sobie Bugaboo dogłębnie w sklepie pani mi go rozłożyła złożyła na części i pewna jestem na 95% ze go chce chociaż wczoraj widziałam cosato taki ładny w maki i tez mnie zachwycił ale ja do końca nie znam pluci to narazie tylko oglądam
Sylka87
Fanka BB :)
Kinia ja juz pracuje na pol gwiazda 4 dni w tyg po 6h i to głównie tylko zerkam i ucze pracownice. I mysle ze jeszcze góra miesiąc. A co do wozka mam okazje od kogos kupić podwójna parasolke maclarena za 300. W b.dobrym stanie i sie zastanawiam czy kupić i schowac czy sobie darować jeszcze?
Słyszałam od znajomej która na bliźniaki , ze wlasnie wymieniła jakis tam wózek na maclarena i bardzo sobie chwaliła takze sylka może jak masz taka okazje to kup . Ale z drugiej strony jest dużo czasu jeszcze i może trafi sie lepsza okazja jest 50/50 hehe
Mama290 ja czekam az moja mama przyleci i sie wybierzemy do sklepu wlasnie zobaczyć jak to wszystko wyglada z bliska mam jeszcze czas zdaje sobie z tego sprawę i tez nie znam płci takze na razie oglądam ))
Mama290 ja czekam az moja mama przyleci i sie wybierzemy do sklepu wlasnie zobaczyć jak to wszystko wyglada z bliska mam jeszcze czas zdaje sobie z tego sprawę i tez nie znam płci takze na razie oglądam ))
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
A ja znów na odwrót ja kupie spacerowke ale wózek 2w1 zostawiam bo dla mnie na spacery najwygpdniwjszy a spcerowka lekka do samochodu. Dla mnie kola pompowane SA bardzo wygodne ale ja tez szukalam lekkiego wózka
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
A co do bujaczkow to mam Fisher price 3w1 czyli kołyska elektryczna bujaczek i potem fotelik dla starszaka
ja tak tym razem robie, kupuje sama gondole, pouzywam ok pol roku i przesiadka na parasolke. a parasolke juz mam tylko nowe koła musze zamówicNo tak u mnie to samo mieszkam na pierwszym pietrze i wolałabym wózek z tych lżejszych . Czyli wychodzi na to , ze najlepiej kupić sama gondole a pózniej osobno jakaś spacerówkę ? Moze to będzie najlepsze rozwiazanie . Bo wydawać kupę kasy na coś co ładnie wyglada a pózniej sie okaże ze dziecko cierpi w tym wózku bo nie wygodnie a mi na dodatek jest cieżko wnosić to dziękuje
reklama
Fajnie , ze mogę tutaj zapytać doświadczone mamy dziękuje naprawdę . Bo jeszcze pare miesięcy temu byłam naprawdę zielona jesli chodzi o te sprawy . Ale po mału po mału po mału wszystkiego sie uczę
Pomagałam przyjaciółce z dziećmi , ale tak naprawdę nigdy nie trzymałam takiego maleństwa zaraz po porodzie na rękach , mam
Nadzieje , że ze wszystkim sobie poradzę ..
Pomagałam przyjaciółce z dziećmi , ale tak naprawdę nigdy nie trzymałam takiego maleństwa zaraz po porodzie na rękach , mam
Nadzieje , że ze wszystkim sobie poradzę ..