reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Hej Dziewczyny, zanim w ogóle napiszę coś, to z godzinę zajmuje mi przeczytanie postów :) Naprawdę nieźle :)

Cheetah - byłam na USG z tym kłuciem w boku. Oczywiście wszytko O.K. Dodatkowo, podczas USG jamy brzusznej widziałam znowu dziecko! Ale szalał! Mówię Wam! Super widok!

Dziewczyny, wiele z Was pisze, że nie zna jeszcze płci dziecka. Ja miałam to szczęście, że już w 12 tygodniu widać było, że chłopiec :)
Ja chodzę na basen 1-2 razy w tygodniu. Na razie nie miałam zakażenia, więc liczę, że tak będzie do końca.

Claudia31, co to jest TIA i poród sn? W ogóle nie zrozumiałam tego zdania, haha!

Sandi88, co do terminu porodu, to też mnie to ciekawi. Ja jestem dopiero w 13 tygodniu i termin mam na 24/11/2015. Niektóre Dziewczyny są już końcówce 17 tygodnia, a też rodzą w listopadzie. Jakoś to się nie składa.

Plamka201, witaj!

reklama
Sandi jestes z nami listopadowkami ja mam termin jak okazalo sie z ostatniego usg na 1.11 ale wczesniej bylo 3 .11 wiec tak w papierach zostalo a ty koniec listopada i tak oto roznica robie sie 4 tygodnie :-)

Kasiawaw znam tu na BB dziewczynę która w 12 tyg miał byc chłopak a na połówkowych okazała sie dziewczyna :) w 12 tyg narządy jako takie nie są do końca widoczne tzn jest widoczny wypustek pluciowy nub i po nim można określić płeć oczywiście pewnie twój lekarz sie zna i to wylukal :)
Ja zaraz zacznę 16 tydz a termin mam na 15
Poród SN to skrót od siłami natury a cc to ciecie cesarskie :) a mm to mleko modyfikowane
My mieliśmy bujaki co bujaly sie same nie dałabym rady przy dwójce

Kasia tak jak mama napisala sn- to porod naturalny cc -cesarskie ciecie a TIA- przemijajace niedokrwienie mozgu. Co w moim wypadku z powodu TIA nie moge miec sn tylko cc hahahahhaha.
Ja to sie smieje ze w glowie mam TIA w sercu PFO wiec jak sie przedstawiam bede mowila ze mam TIA, PFO , NCIA, CSI, FBI hahhaha

A super Tez ten bujacZek [emoji7][emoji7][emoji7] ja przypadkiem znalazłam tamten bo jakaś mama dodała na instagram .
Cena to 239$ i druga opcja 159$ .
Sylka87 jak ktoś ma iPhone to naprawdę fajna sprawa , ja chyba sie skuszę bo jestem chodzącym gadżetem hehe

Kasiawaw gratuluje chłopca [emoji175] mi lekarz powiedział , ze po 22 tyg będę znać płeć .. Na szczęście będę niedługi w Polsce i mam nadzieje , ze tam sie dowiem ;)))) ja tez mam termin 24-27.11 hehe lekarz jest dziwny bo terminu nie podał tylko powiedział mi , Że tak jak sobie obliczyłam tak będzie .
A na następnej wizycie zapytałam i stwierdZil , ze ostatnie dni listopada .
3.06 idę znowu na usg jak mnie wkurzy po raz kolejny to będzie ostatnia wizyta

Mama290 wlasnie patrzyłam na ebay.com dużo taniej niektóre . Ja Cię kręcę to sie zaczęło za szybko juz na nic nie patrzę bo oszaleje ;D
To wszystko jest takie fajne i chce sie mieć ;))))))))

reklama
Sandi ja chyba ten bujaczek widziałam w sklepie albo coś podobnego szkoda ze ja mam już Bujak ale wanienka bardzo mi sie podoba dodałam do listy na ebay ja uwielbiam gadżety a już szczególnie dla dzieci zreszta USA to Wogole maja takich cudów od zatrzęsienia mój był na walce bokserskiej to mi nakupował bielizny w vitoria secret i pare pieluch wielo ale on to sie nie nadaje na lazanię o sklepach :)

Do góry