reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Hej Dziewczyny, zanim w ogóle napiszę coś, to z godzinę zajmuje mi przeczytanie postów :) Naprawdę nieźle :)

Cheetah - byłam na USG z tym kłuciem w boku. Oczywiście wszytko O.K. Dodatkowo, podczas USG jamy brzusznej widziałam znowu dziecko! Ale szalał! Mówię Wam! Super widok!

Dziewczyny, wiele z Was pisze, że nie zna jeszcze płci dziecka. Ja miałam to szczęście, że już w 12 tygodniu widać było, że chłopiec :)
Ja chodzę na basen 1-2 razy w tygodniu. Na razie nie miałam zakażenia, więc liczę, że tak będzie do końca.

Claudia31, co to jest TIA i poród sn? W ogóle nie zrozumiałam tego zdania, haha!

Sandi88, co do terminu porodu, to też mnie to ciekawi. Ja jestem dopiero w 13 tygodniu i termin mam na 24/11/2015. Niektóre Dziewczyny są już końcówce 17 tygodnia, a też rodzą w listopadzie. Jakoś to się nie składa.

Plamka201, witaj!

reklama
Sandi jestes z nami listopadowkami ja mam termin jak okazalo sie z ostatniego usg na 1.11 ale wczesniej bylo 3 .11 wiec tak w papierach zostalo a ty koniec listopada i tak oto roznica robie sie 4 tygodnie :-)

Kasiawaw znam tu na BB dziewczynę która w 12 tyg miał byc chłopak a na połówkowych okazała sie dziewczyna :) w 12 tyg narządy jako takie nie są do końca widoczne tzn jest widoczny wypustek pluciowy nub i po nim można określić płeć oczywiście pewnie twój lekarz sie zna i to wylukal :)
Ja zaraz zacznę 16 tydz a termin mam na 15
Poród SN to skrót od siłami natury a cc to ciecie cesarskie :) a mm to mleko modyfikowane
My mieliśmy bujaki co bujaly sie same nie dałabym rady przy dwójce

Kasia tak jak mama napisala sn- to porod naturalny cc -cesarskie ciecie a TIA- przemijajace niedokrwienie mozgu. Co w moim wypadku z powodu TIA nie moge miec sn tylko cc hahahahhaha.
Ja to sie smieje ze w glowie mam TIA w sercu PFO wiec jak sie przedstawiam bede mowila ze mam TIA, PFO , NCIA, CSI, FBI hahhaha

A super Tez ten bujacZek [emoji7][emoji7][emoji7] ja przypadkiem znalazłam tamten bo jakaś mama dodała na instagram .
Cena to 239$ i druga opcja 159$ .
Sylka87 jak ktoś ma iPhone to naprawdę fajna sprawa , ja chyba sie skuszę bo jestem chodzącym gadżetem hehe

Kasiawaw gratuluje chłopca [emoji175] mi lekarz powiedział , ze po 22 tyg będę znać płeć .. Na szczęście będę niedługi w Polsce i mam nadzieje , ze tam sie dowiem ;)))) ja tez mam termin 24-27.11 hehe lekarz jest dziwny bo terminu nie podał tylko powiedział mi , Że tak jak sobie obliczyłam tak będzie .
A na następnej wizycie zapytałam i stwierdZil , ze ostatnie dni listopada .
3.06 idę znowu na usg jak mnie wkurzy po raz kolejny to będzie ostatnia wizyta

Mama290 wlasnie patrzyłam na ebay.com dużo taniej niektóre . Ja Cię kręcę to sie zaczęło za szybko juz na nic nie patrzę bo oszaleje ;D
To wszystko jest takie fajne i chce sie mieć ;))))))))

reklama
Sandi ja chyba ten bujaczek widziałam w sklepie albo coś podobnego szkoda ze ja mam już Bujak ale wanienka bardzo mi sie podoba dodałam do listy na ebay ja uwielbiam gadżety a już szczególnie dla dzieci zreszta USA to Wogole maja takich cudów od zatrzęsienia mój był na walce bokserskiej to mi nakupował bielizny w vitoria secret i pare pieluch wielo ale on to sie nie nadaje na lazanię o sklepach :)

Do góry