reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mi tez smakuje tylko kwasne. Do ogorkow i sledzi mnie nie ciągnie. Ale kwasna zupa, kompot z rabarbaru, lody tez tylko te kwasne. I na mięso patrzeć nie mogę. Co do serkow plesniowych ja jem camemberta z turka bo wlasnie jest pasteryzowany. Nie mozna tych z niepasteryzowanego mleka z prostego powodu ze w mleku bez obrobki cieplnej moga byc bakterie. W pl jedynym serem polskiej produkcji ktorego nam nie wolno jest ser korycinski. Ale to tez nie jest tak ze zjesz i zaszkodzi. Szanse sa minimalne ze był zle zrobiony ale zawsze są wiec lepiej je wykluczyć.

reklama
Mam ser koryciński z Białegostoku z czarnuszka .. Mmmmmm i chlebek razowy ;) ale mi smaka zrobiłaś ;p sylka87 ! Hehe
No wlasnie mam ten problem , ze sery szwajcarskie są robione z mleka niepasteryzowanego i nie będę ryzykować .. Jakoś wytrzymam ;) a na Turek w ogóle nie mam ochoty bo to zupełnie inny smak ;(
Wlasnie ja na kwaśne ochoty w ogóle nie mam .. Jadalnym tylko warzywa , zupy i wszystkie owoce oprócz bananów nie wiem dlaczego .. A i pumpernikiel z serkiem i łososiem [emoji7]
Nie mogę sie doczekać aby znać płeć dziecka ...:)))))))))

A ja od 3 dni tylko pasztet bym jadla i ogorki masakra a potem zgaga :)
Co do alkoholu to tez mialam dzika ochote na piwkoo zimne cytrynowe skonczylo sie na Karmi :) i strasznie mnie do fajek ciagnie a w pierwszej ciazy zanim sie jeszcze dowiedzialam to mnie odrzucilo i nie palilam 2 lata :)

sandi88 ja mam do Monachium 80km a mieszkam w malutkim miasteczku Dietfurt :)

kiniasw86 ja sie przyznam ze ostatnio zjadłam na raz dwa cheeseburgery ale miałam na nie ochotę i glodna z trasy byłam :)

Tez nie moge sie doczekac kogo mam pod sercem teraz miałam wizyte i idealnie nozki jak po turecku złożone i stopki zakrywały a tak idealnie byłoby widać no możne na następnej to juz 19tydz będzie i po glukozie wiec powinno byc bardzo ruchliwe :)

Fajny jest ten okres ciążowych zachcianek :) Ja nadal kiwi i kiwi i kiwi :)
Ale chciałam się pochwalić - zamówiłam sobie kilka dni temu sukienkę - odcinaną pd biustem więc brzuszek się zmieści i dziś przyszła. Jest super. Oto ona:
sukienka.jpg
Na lato będzie super! A i póżniej się przyd abo ma taki ciążowo-nieciążowy krój :)

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 51
Angoba fajna podoba mi sie ja tez pozamawialam kilka na ebay :-) czekam az przyjda... dzis musze zamowic bilet do pl juz sie nie moge doczekac wylotu o jak pojde w pl do gin :-)

Angoba piękna sukienka :) ja tez szukam jakiejś maxi .. Mam tylko jedna zare w mieście i słabo wyposażona .. Za tydzień moja mama przylatuje i zabieramy ja wyciecKe do mediolanu to może tam coś znajdę ciekawego i co mogę ubrać po ciąży ;)
Na razie zamówiłam kilka ciuchów z neta i czekam juz dwa tygodnie ......

reklama
sandi88 teraz mam 16tydz 5dzien :)

angoba fajna sukienka mierzylam ostatnio podobna tylko bez ramiaczek meeega wygodna i naprawde czulaam sie w niej komfortowo

Do góry