reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Mi tez smakuje tylko kwasne. Do ogorkow i sledzi mnie nie ciągnie. Ale kwasna zupa, kompot z rabarbaru, lody tez tylko te kwasne. I na mięso patrzeć nie mogę. Co do serkow plesniowych ja jem camemberta z turka bo wlasnie jest pasteryzowany. Nie mozna tych z niepasteryzowanego mleka z prostego powodu ze w mleku bez obrobki cieplnej moga byc bakterie. W pl jedynym serem polskiej produkcji ktorego nam nie wolno jest ser korycinski. Ale to tez nie jest tak ze zjesz i zaszkodzi. Szanse sa minimalne ze był zle zrobiony ale zawsze są wiec lepiej je wykluczyć.

reklama
Mam ser koryciński z Białegostoku z czarnuszka .. Mmmmmm i chlebek razowy ;) ale mi smaka zrobiłaś ;p sylka87 ! Hehe
No wlasnie mam ten problem , ze sery szwajcarskie są robione z mleka niepasteryzowanego i nie będę ryzykować .. Jakoś wytrzymam ;) a na Turek w ogóle nie mam ochoty bo to zupełnie inny smak ;(
Wlasnie ja na kwaśne ochoty w ogóle nie mam .. Jadalnym tylko warzywa , zupy i wszystkie owoce oprócz bananów nie wiem dlaczego .. A i pumpernikiel z serkiem i łososiem [emoji7]
Nie mogę sie doczekać aby znać płeć dziecka ...:)))))))))

A ja od 3 dni tylko pasztet bym jadla i ogorki masakra a potem zgaga :)
Co do alkoholu to tez mialam dzika ochote na piwkoo zimne cytrynowe skonczylo sie na Karmi :) i strasznie mnie do fajek ciagnie a w pierwszej ciazy zanim sie jeszcze dowiedzialam to mnie odrzucilo i nie palilam 2 lata :)

sandi88 ja mam do Monachium 80km a mieszkam w malutkim miasteczku Dietfurt :)

kiniasw86 ja sie przyznam ze ostatnio zjadłam na raz dwa cheeseburgery ale miałam na nie ochotę i glodna z trasy byłam :)

Tez nie moge sie doczekac kogo mam pod sercem teraz miałam wizyte i idealnie nozki jak po turecku złożone i stopki zakrywały a tak idealnie byłoby widać no możne na następnej to juz 19tydz będzie i po glukozie wiec powinno byc bardzo ruchliwe :)

Fajny jest ten okres ciążowych zachcianek :) Ja nadal kiwi i kiwi i kiwi :)
Ale chciałam się pochwalić - zamówiłam sobie kilka dni temu sukienkę - odcinaną pd biustem więc brzuszek się zmieści i dziś przyszła. Jest super. Oto ona:
sukienka.jpg
Na lato będzie super! A i póżniej się przyd abo ma taki ciążowo-nieciążowy krój :)

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 59
Angoba fajna podoba mi sie ja tez pozamawialam kilka na ebay :-) czekam az przyjda... dzis musze zamowic bilet do pl juz sie nie moge doczekac wylotu o jak pojde w pl do gin :-)

Angoba piękna sukienka :) ja tez szukam jakiejś maxi .. Mam tylko jedna zare w mieście i słabo wyposażona .. Za tydzień moja mama przylatuje i zabieramy ja wyciecKe do mediolanu to może tam coś znajdę ciekawego i co mogę ubrać po ciąży ;)
Na razie zamówiłam kilka ciuchów z neta i czekam juz dwa tygodnie ......

reklama
sandi88 teraz mam 16tydz 5dzien :)

angoba fajna sukienka mierzylam ostatnio podobna tylko bez ramiaczek meeega wygodna i naprawde czulaam sie w niej komfortowo

Do góry