reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

No to widze ze wstepne ciagoty alkoholowe jozna zaliczyc do objawow ciazowych hahah

Jeju kichnelam sobie lezac na plecach calkiem rozluzniona jaki bol tych miesni bocznych brzucha masakra

Ostatnia edycja:
reklama
właśnie boli po bokach bardzo mnie tak wczoraj bolalo dlatego mniej się udzielalam widać to więzadła chyba i ja to pachwiny czułam.
Milego dnia

Mi sie wczesniej chcialo piwka lub wina teraz juz nie. Maz pil ostatnio i mowi lyczka sie na pij ale ja twarda nie zrobie nic co moglo by nawet w minimalnym stopniu zagrozic dziecku. Pisaly dziewczyny o bessenosci ja ide spac okolo polnocy lub pierwszej a wstaje o 5:30 i koniec spania tak mam od tygodnia moze dluzej . A wczesniej moglam.cala noc i caly dzien spac

Na początku spalam jak niedźwiedź non stop teraz właśnie też wytrzymuje do 23 budzę się o 6 i koniec snu.
W biedronce są fajne rzeczy dla dzieci i mam dobrej jakości:)

Ja tez odczuwam ból tych więzadeł szczególnie właśnie jak leżę i kichne albo jak chce szybko wstać z łóżka to wtedy czuje takie mocne klucie.

Jeju nie można nadążyć za Wami :)
Ja tez miałam ostatnio straszna ochotę ale na piwko konkretnie chociaż piwa tak nie za bardzo lubię poza jakimiś wyjątkami.
narazie wiązadła mnie nie bolą tylko jak kichnę to mnie aż zegnie, czułam ostatnio straszny napór na szyjkę moja gin powiedziała ze dziecko sie bardzo szybko rozwija i dlatego tak odczuwam przepisała magnez no i zaczęło mi już brakować żelaza wiec tez łykam ale z tym żelazem już parę razy miałam problem wiec sie z tym liczyłam :)
Mam piękny album dla mojego bąbla www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2...p=24&ved=0CE4QrQMwDw[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Zaczynacie już coś kupować dla swoich pociech??[/FONT]

Ja narazie mało... Czekam na to jaka płeć i jakoś wole zacząć po polowkowym kupiłam narazie flanelki pieluchy tetrowe i ciut kosmetyków :)

reklama
Ja dużo nie muszę kupować bo mam z pierwszej ciąży co prawda na chłopaka ale znajdzie sie cos neutralnego :) no chyba ze teraz tez chłopak ale mam przeczucie ze dziewczynka :) czuje sie całkiem inaczej w tej ciąży

Do góry