Heh Dziewczyny co do apetytów to za mną od dwóch dni chodzi kanapka z awokado u serem camembert ;( nie wiem dlaczego .. Ale ponoć serów tego typu nie można jeść ? Czy to prawda ? Bo sie naczytałam , ze mogą bardzo zaszkodzić dzieciątku ? A co do alkoholu to jak na razie mam wstręt.. A najgorzej było na początku ciąży jak jeszcze nikt nie wiedział z rodziny i mi wszyscy nalewali po lampce a mnie odrzucało ..
reklama
ona_13
Fanka BB :)
Ech ja też bym się winka napila. Najgorzej ja się siedzi na grillu u znajomych wszyscy piją piwko a.mi.wolno.tylko soczek
Hej Patrizia tak, wlasnie o Turku czytałam ... Chętnie , ale nie ma takiego u mnie nawet polskich sklepów nie ma a co za tym idzie tych upragnionych ogórków małosolnych , które mi spędzają sen z powiek .. Nawet nie mogę kupić i sama zrobić bo nie ma takich w sklepie . Ale na początku maja znalazłam w lidlu nasiona i zasialam z tym , ze bedą dopiero w sierpniu .. hehe
A Wy dziewczyny oprócz alkoholu co jeszcze was korci ? Jakieś dziwne apetyty ?
A Wy dziewczyny oprócz alkoholu co jeszcze was korci ? Jakieś dziwne apetyty ?
sandi88
skąd jesteś? ja mieszkam w Niemczech teraz i tez mi paru rzeczy z PL brakuje tata mnie teraz odwiedził na parę dni i przywiózł ser biały kiełbasy i wędliny głownie
a co do apetytu to jak na razie przeszło mi takie boom na cos konkretnego wcześniej miałam mega ochotę na pomidory zjadałam ich mase
skąd jesteś? ja mieszkam w Niemczech teraz i tez mi paru rzeczy z PL brakuje tata mnie teraz odwiedził na parę dni i przywiózł ser biały kiełbasy i wędliny głownie
a co do apetytu to jak na razie przeszło mi takie boom na cos konkretnego wcześniej miałam mega ochotę na pomidory zjadałam ich mase
finkemma
Fanka BB :)
Mi to sie ciagle chce zup ale takich na smietanie. I ogolnie kwasnego ogorow czy rolmopsow mowia ze to znak. Bedzie chlopiec ale zobaczymy.
patrizia mieszkam w Szwajcarii , ale dość blisko Niemiec bo w Bern . A Ty jakie miasto ? W Niemczech bardzo lubię tureckie sklepiki bo maja naprawdę duży wybór warzyw a je je kocham moja mama tez przylatuje za tydzień i praktycznie z walizka kabanosów i piersi z kurczaka wędzonej i innych polskich smakołyków ;D niestety nie może tego dużo zabrać wiec chociaż jakaś tam namiastka będzie ))
Wczoraj wybrałam sie rowerem do sklepu bo takaaaa głodna byłam i jak weszłam to łaziłam jakieś 15 min i wyszłam z serkiem grani .. Brakuje mi polski i jej smaków strasznie ..
Wczoraj wybrałam sie rowerem do sklepu bo takaaaa głodna byłam i jak weszłam to łaziłam jakieś 15 min i wyszłam z serkiem grani .. Brakuje mi polski i jej smaków strasznie ..
reklama
Ja mam ochotę na wszystko czego nie mogę albo czego nie ma ... Sushi .. chyba w końcu zrobię sama bo tutaj nie ma z grillowana ryba jak w Polsce .. Niby Szwajcaria piękny kraj , ale tak tęsknie za wszystkim co Polskie .. Ehhh
Do ogórków jak sie dorwę to az sie boje ;D ale generalnie całe życie latem jem tylko ogórki małosolne ..
Czereśnie tez za mną chodzą i arbuz , ale to jeszcze nie pora i nie są za dobre ..
Do ogórków jak sie dorwę to az sie boje ;D ale generalnie całe życie latem jem tylko ogórki małosolne ..
Czereśnie tez za mną chodzą i arbuz , ale to jeszcze nie pora i nie są za dobre ..