reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

A ja dzis wsiaklam na caly wieczor. Przyszla ksiazka o blizniakach która zamowilam. Przeczytalam juz większą część. Genialnie napisana przez matke blizniakow. Podparta doswiadczeniami innych matek. Z humorem ale szczegolowo opisane chyba wszystkie zagadnienia i pytania nurujace przyszle podwojne mamy. Bardzo fajna lektura :) dobrej nocki dziewczyny :)

reklama
Mama tylko polocard 150 bo w zasadzie nic sie nie dzieje a po porodzie mam sie zglosic na zamkniecie otworu przetrwalego

No i ok dno nad spojeniem a macica wielkosci melona wiec jesli jestes mala siegac moze pepka ja to tak rozumiem zreszta niewazne.

Czytam o moim TIA bo tak jakos rozmyslam nad tym porodem sn i patrze czy jest szanasa ale chyba nie ma

Dno macicy to jej najwyżej położona cześć.
Wiecie co boli mnie lewa strona pleców na wysokości nerki nie wiem z czego to się wzięło :/
Ciekawe jaka czeka mnie noc ostatnio w ogóle nie sypiam.

Mialam kilkakrotnie przemijajace niedokrwienia mozgu ostatnie w listopadzie, mam zmiany malazyjne w mozgu a najprawdopodobniej przyczyna tego byl niezarosniety otwor przetrwaly w sercu. Wiadomo stalo sie i moze juz nigdy nie powtorzyc bo ludzie zyja z tym i cale zycie nie wiedzac ze to maja a czasami jest tak ze jest sie objawowym jak ja. Wmzasadzie jestem zdrowa nic mi nie ma bo tego nie czuje biore polocard 150 zeby zakrzepy sie hie robily i nie poszly do mozgu. W zasadzie wiecej strachu i paniki niz to warte

Mamba ja poleciałam z takim bólem do lekarza bo myślałam ze mam zapalnie pęcherza a on mnie ponaciągal i powiedział ze to mięśniowe bóle mnie czasem rwą dopada i tez mnie tak boli tylko nizej

Macie czasami ochote na lampke wina jeju w taka pogode jak dzisiaj lampka wina otwarte okno i posiedziec na parapecie mmmmmm a tu pozostaje woda mineralna koc i uwazac zeby nie przewialo hahahahah

Claudia ja w tej ciąży to mam jakiś mega smak na alkohol a lubię pic a już szczególnie wino ze aż mi tak wstyd trochę ze mam aż tak wielka ochotę na nie akurat teraz

reklama
Też ma teraz dużą ochotę na alkohol od kilku tygodni i to spory bo napiłabym się czegokolwiek z procentami.Nie wybrzydzałabym.Aż głupio.Nie śadziła, że tak będę mieć.

Do góry