reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

A ja dzis wsiaklam na caly wieczor. Przyszla ksiazka o blizniakach która zamowilam. Przeczytalam juz większą część. Genialnie napisana przez matke blizniakow. Podparta doswiadczeniami innych matek. Z humorem ale szczegolowo opisane chyba wszystkie zagadnienia i pytania nurujace przyszle podwojne mamy. Bardzo fajna lektura :) dobrej nocki dziewczyny :)

reklama
Mama tylko polocard 150 bo w zasadzie nic sie nie dzieje a po porodzie mam sie zglosic na zamkniecie otworu przetrwalego

No i ok dno nad spojeniem a macica wielkosci melona wiec jesli jestes mala siegac moze pepka ja to tak rozumiem zreszta niewazne.

Czytam o moim TIA bo tak jakos rozmyslam nad tym porodem sn i patrze czy jest szanasa ale chyba nie ma

Dno macicy to jej najwyżej położona cześć.
Wiecie co boli mnie lewa strona pleców na wysokości nerki nie wiem z czego to się wzięło :/
Ciekawe jaka czeka mnie noc ostatnio w ogóle nie sypiam.

Mialam kilkakrotnie przemijajace niedokrwienia mozgu ostatnie w listopadzie, mam zmiany malazyjne w mozgu a najprawdopodobniej przyczyna tego byl niezarosniety otwor przetrwaly w sercu. Wiadomo stalo sie i moze juz nigdy nie powtorzyc bo ludzie zyja z tym i cale zycie nie wiedzac ze to maja a czasami jest tak ze jest sie objawowym jak ja. Wmzasadzie jestem zdrowa nic mi nie ma bo tego nie czuje biore polocard 150 zeby zakrzepy sie hie robily i nie poszly do mozgu. W zasadzie wiecej strachu i paniki niz to warte

Mamba ja poleciałam z takim bólem do lekarza bo myślałam ze mam zapalnie pęcherza a on mnie ponaciągal i powiedział ze to mięśniowe bóle mnie czasem rwą dopada i tez mnie tak boli tylko nizej

Macie czasami ochote na lampke wina jeju w taka pogode jak dzisiaj lampka wina otwarte okno i posiedziec na parapecie mmmmmm a tu pozostaje woda mineralna koc i uwazac zeby nie przewialo hahahahah

Claudia ja w tej ciąży to mam jakiś mega smak na alkohol a lubię pic a już szczególnie wino ze aż mi tak wstyd trochę ze mam aż tak wielka ochotę na nie akurat teraz

reklama
Też ma teraz dużą ochotę na alkohol od kilku tygodni i to spory bo napiłabym się czegokolwiek z procentami.Nie wybrzydzałabym.Aż głupio.Nie śadziła, że tak będę mieć.

Do góry