reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

kafa5 witaj . Mi zas moja ginekolog w polsce jak bylam i robilam usg w 8 tyg powiedziala zeby najlepiej robic 4d ok 30 tyg wtedy wychodza bardzo ladne zdiecia dziecka. Nawet mi pokazywala zdiecia z roznych tygodni i czym ciaza starsza tym lepsze zdjecia

reklama
Ja tez jak będę w Polsce w połowie czerwca to wybieram sie na usg 3d/4d , ktoś może polecić dobrego specjalistę w Poznaniu ??? [emoji64]

Dziewczyny mogę sobie z wieczora pomarudzic. Te moje male bąble mnie wieczorami wykanczaja. Jak caly dzien z mdlosciami jakos sobie radzę tak wieczory nad wc to jakaś masakra. Ten tydzien jest mega ciężki. Kiedy to minie. Liczę ze jak mnie teraz tak męczą to jak sie urodza beda za to najgrzeczniejszymi dziecmi pod sloncem:) dobrej nocy

Kochana , a który tydzień ? Niby po 13 ma przechodzić ? Mi mdłości przeszły jakieś dwa tygodnie temu , ale nadal czasem sie zdążają - zauważyłam , ze jak mało pije wody i tez jak za długo w łożku leżę .. Wytrwałości kochana !!!!ja wlasnie staram sie opanować mój apetyt ;D wlasnie ugotowałam zupę tak zwana śmietnik ;D bataty, seler naciowy , ziemniaki, marchewki i troszkę mrożonego kalafiora i brokuła, aaa i pomidorek :D na bulioniku , zblendowane pycha ! Polecam :D głód zaspokojony :)

Mnie na dłuższą metę zapychają dania z makaronami ale mąż niestety już nie może patrzeć dzięki mnie na makarony więc teraz muszę wymyślić coś nowego:)

Ja jakoś jak na razie mam wstręt do mięsa , ale staram sie zjeść piers z kurczaka albo wołowinę , ale tylko ze względu na bąbelka ... A warzywa mogłabym jeść non stop i owoce mmmm heheh

Sadni koncze 13... a jest gorzej niz lepiej. Moze przez to ze jest ich dwojka to te hormony jeszcze szaleją. Jedzenia to ja prawie nie przyswajam. Mięsa to już w ogóle. W ciągu dnia staram sie cos zjeść ale wieczory to masakra jakaś. Ehh kiedys im opowiem jak mnie zmordowaly ;)

Hej dziewczyny! Ja tez jakos na mieso reaguje nie za bardzo, za to przed chwila zjadlam 6 ogorkow swiezych. Warzywa i owoce moge jesc bez przerwy.
Co do badan to polowkowe mam 24go czerwca i tego samego dnia wizyta u poloznej. Kilka dni później lecimy na wakacje i ma sprawdzic czy wszystko ok i czy nie ma przeciwwskazań na samolot. Mam nadzieje, ze na wakacjach bede juz wiedziec czy bedzie syn czy córcia.
A a propos wakacji to orientujecie sie czy kremy z filtrem sa bezpieczne dla nas? Ja nigdy nie uzywalam, jak juz to jakas 5tke,a teraz to bede musiala sie smarowac czyms mocniejszym.

reklama
Sylka87 ja tez 13 , ale mdłości ustały , myśle , ze jeszcze troszkę i przejdą Tobie tez :) może przez to , ze masz dwójkę to trwa to dłużej ;p wytrwałości ,ponoć czerwona herbata na mdłości pomaga albo imbirowa

Do góry