reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Cześć dziewczyny,
tu nowa:-)

jestem w 15 tyg. ciąży. Termin mam na 14 listopada. To moja druga ciąża. Córcia ma 11 lat. Trochę duża będzie różnica, ale mam nadzieję, że będzie ok. Bardzo się cieszę, że znalazłam to forum. Jest naprawdę super. I wy dziewczyny. Fajnie, że można podzielić się informacjami, wątpliwościami - pewnie każda z nas ma ich dużo. Zaczęłam się wyczytywać jakiś czas temu, ale tak dużo piszecie, że dopiero teraz nadrobiłam zaległości. :-) Ale fajnie....

A czy myślałyście już o usg 3D lub 4D? W którym miesiącu najlepiej zrobić?
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt:)
Co do włosów to ja od długiego czasu używam odżywek i przeróżnych masek do włosów bo po moich farbowaniach wyglądają okropnie ale po ostatniej wizycie u fryzjera powiem wam że lepiej się czuje w związanych włosach o dziwo choć zawsze miałam rozpuszczone a moja cera masakra jeszcze mam kaszankę pod oczami i na powiekach nie zdążyłam przed ciążą sobie tego usunąć a teraz trochę się boje więc pewnie dalej będę z nią chodzić:)

Kafa witaj ja mam tez duża różnice pomiędzy dziećmi plus taki ze starsze pomagają mi dużo przy młodszych :) ja już miałam 3 d ale wyszła krewetka bez rączek teraz połówkowe tez będę mieć 3 d
Katarzyna ja tez mam taka kaszkę pod oczami usuwałem pare razy ale to wraca nie wiem czy można robić w ciąży

kafa5 ;-) witaj fajnie że się przyłączyłaś :-) ja usg 3d będę robić chyba w 22 tygodniu. jak rozmawiałam z lekarzem to mówił że w tym czasie najfajniejsze zdjęcia wychodzą :-)

uh a mi właśnie gin przełożyła wizytę z jutra na piątek...a już się cieszyłam, że będę mieć to za sobą a tu jeden dzień dłużej czekania:-(

Hej kafa:) ja 3d pewnie tez zrobie jakos po 20 tygodniu na pamiątkę :) Wiem ze mam rzadką grupe ale jak widać nie tak bardzo :) tez chyba dobrze ze imunoglobuline mam za sobą wiec powinno byc ok. Ale w sumie guzik sie na tym znam. Zrobilam sobie kompot z rabarbaruu ranyyy dawno nic mi tak nie smakowało. Ciagnie mnie do slodko-kwasnego moze parka będzie ;)

Mama dlatego się wstrzymuje z tym chociaż w kąciku oka już mam okropną ale mam nadzieję że nie urośnie większe...

Co do usg 3d to ja miałam połówkowe robione ale za piękne to ono nie było mam nadzieję że uda się na pamiątke chociaż jedno w późniejszym czasie zrobić

reklama
witam nowe dziewczyny i gratuluje udanych badan:)
Moniq, tez dołączam się do dziewczyn i myślę jak na usg wszystko było ok, to ten pappa może być niewiarygodny.
KasiaWaw - ja tez mam często ból pod lewym żebrem ale gin mi powiedział ze to normalnie. Hm, może trochę bagatelizuje sprawę :(
ja dziś tez byłam na wizycie, posłuchaliśmy serduszka tylko, bije ślicznie, a usg połówkowe będę miała 27 czerwca - to będzie końcówka 19 tygodnia.

Do góry