reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Mi włosy rosną na potegę ale mam suche stronki miła odmiana bo przy chłopakach nie urosły mi nic a nic skóra sucha cellulit mam tylni a ze nie mam w domu lustra to udaje ze go nie ma chociaż ostatnio korzystałam z toalety w sklepie i tam było piękne duże lustro tak się naoglądałem ze omalo nie wpadłam do kibelka[emoji2] moje zaćmienie umysłu ciążowe daje mi popalić wczoraj zrzuciłam ze schodów odkurzacz mój kochany i ważny element się rozpadł kupiłam dwie pary spodni w złym rozmiarze a jak [emoji3]

reklama
Claudia31 kochana co mi w nim przeszkadza ? PrzedewsYatkim wyraz jego twarzy jak do mnie mówi nie wiem
Ma coś takiego denerwującego i ni potrafię mu zaufać . Był z polecenia . Faje mu ostatnia szanse 3.06 . Kolejne juz 3 usg . Poza tym dwa razy badali mi mocz bo żona lekarza oznajmiła mi ze poprzedni zgubiła ;p jak juz mówiłam nie ma tutaj zbyt wielu lekarzy w centrum miasta . Jest jeszcze jeden , który poleciła mi znajoma , ale boje sie , ze może być gorszy ?! A w sumie do tego juz sie przyzwyczaiłam może po prostu sie czepiam.. Nie wiem .. Na początku w ogóle powiedział , ze najlepiej jak będę u niego co dwa tygodnie . A Wy co ile macie wizyty ? Ostatni miesiąc była. Średnio raz w tyg ,.

Mama290 tez mam cellulit i udaje ze go nie ma Haha ;) moja znajoma urodziła w listopadzie zeszłego roku , i naprawdę teraz wyglada przepięknie ciąża dodała jej urody na dodatek jej waga to -5kg niż przed ciąża . Szczęście albo po porostu dobre geny. Życzę tego wszystkim mamuśka ale najważniejsze , żeby bobsaki były zdrowe a my mamuśki będziemy wtedy promieniować szczęściem !:)

Na początku miałam często gdzieś co 2tyg a teraz raz w miesiącu chyba że jest potrzeba to częściej np gdy mam zlecone badania jakieś jeszcze czy coś dolega nagle to idę.

Ja chodze co 4 tygodnie . do lekarza musisz miec zauafanie wiec moze nie rezygnuj z tego tylko na dodatkowa wizyte idz do innego i zobaczysz jak sprawi lepsze wrazenie to zmienisz, jesli ma byc z toba przy porodzie to gluio tak z lekarzem ktoremu nie ufasz i go nie lubisz. Ja mocz i krew badam wlasnie co 4 tygodnie teraz musze czesciej bo mam to bialko w moczu.

A ok , generalnie w ogóle nie zapytał o grupę krwi ojca wiedząc , ze ja mam brh- .. Będę w Polsce w czerwcu to napewno pójdę do lekarza tam i wszystkiego sie dowiem :) tutaj niestety nie ma az takiego wyboru w dobrych specjalistach . A niby miasto duże .
W którym tygodniu jesteś ?;)

A no to super u mnie 13 , lekarz powiedział , ze termin koniec listopada przy pierwszej wizycie a z tego co obliczam to na 1.12 ;)

Bo moze inna data z om a inna z usg mi z om wychodzi cos 11 a z usg 3 listopad. Cc planowane bede miala na ok 38 tydzien wiec ok 21 pazdziernika . czas leci dopiero zobaczylam ll kreski a tu juz polowa

reklama
Claudia ja tak samo planuje. Z synkiem miałam termin na 3 października a cc zrobili mi 21 września a w teraz mam na 3 listopada i tez liczne na cc w podobnym terminie. Sandi lekarzowi w 100% musisz ufać ja mam wizyty co 4 tygodnie i uważam ze to wystarczy w pierwszej ciąży latalam na wizyty częściej ale byłam kilka razy w szpitalu wiec teraz nie nalegam bo takie odstępy SA bardzo dobre. Zresztą za każdym razem mam wszystko dokładnie sprawdzane o omawiane a na konflikt ppwinnas już mieć zrobiony badanie Combsa ja będę robić już drugi raz bo to prawie polowa ciąży. A przeciwciała.również po porodzie dostalam bo ja mam AB - a młody ma A+

Do góry