reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mi włosy rosną na potegę ale mam suche stronki miła odmiana bo przy chłopakach nie urosły mi nic a nic skóra sucha cellulit mam tylni a ze nie mam w domu lustra to udaje ze go nie ma chociaż ostatnio korzystałam z toalety w sklepie i tam było piękne duże lustro tak się naoglądałem ze omalo nie wpadłam do kibelka[emoji2] moje zaćmienie umysłu ciążowe daje mi popalić wczoraj zrzuciłam ze schodów odkurzacz mój kochany i ważny element się rozpadł kupiłam dwie pary spodni w złym rozmiarze a jak [emoji3]

reklama
Claudia31 kochana co mi w nim przeszkadza ? PrzedewsYatkim wyraz jego twarzy jak do mnie mówi nie wiem
Ma coś takiego denerwującego i ni potrafię mu zaufać . Był z polecenia . Faje mu ostatnia szanse 3.06 . Kolejne juz 3 usg . Poza tym dwa razy badali mi mocz bo żona lekarza oznajmiła mi ze poprzedni zgubiła ;p jak juz mówiłam nie ma tutaj zbyt wielu lekarzy w centrum miasta . Jest jeszcze jeden , który poleciła mi znajoma , ale boje sie , ze może być gorszy ?! A w sumie do tego juz sie przyzwyczaiłam może po prostu sie czepiam.. Nie wiem .. Na początku w ogóle powiedział , ze najlepiej jak będę u niego co dwa tygodnie . A Wy co ile macie wizyty ? Ostatni miesiąc była. Średnio raz w tyg ,.

Mama290 tez mam cellulit i udaje ze go nie ma Haha ;) moja znajoma urodziła w listopadzie zeszłego roku , i naprawdę teraz wyglada przepięknie ciąża dodała jej urody na dodatek jej waga to -5kg niż przed ciąża . Szczęście albo po porostu dobre geny. Życzę tego wszystkim mamuśka ale najważniejsze , żeby bobsaki były zdrowe a my mamuśki będziemy wtedy promieniować szczęściem !:)

Na początku miałam często gdzieś co 2tyg a teraz raz w miesiącu chyba że jest potrzeba to częściej np gdy mam zlecone badania jakieś jeszcze czy coś dolega nagle to idę.

Ja chodze co 4 tygodnie . do lekarza musisz miec zauafanie wiec moze nie rezygnuj z tego tylko na dodatkowa wizyte idz do innego i zobaczysz jak sprawi lepsze wrazenie to zmienisz, jesli ma byc z toba przy porodzie to gluio tak z lekarzem ktoremu nie ufasz i go nie lubisz. Ja mocz i krew badam wlasnie co 4 tygodnie teraz musze czesciej bo mam to bialko w moczu.

A ok , generalnie w ogóle nie zapytał o grupę krwi ojca wiedząc , ze ja mam brh- .. Będę w Polsce w czerwcu to napewno pójdę do lekarza tam i wszystkiego sie dowiem :) tutaj niestety nie ma az takiego wyboru w dobrych specjalistach . A niby miasto duże .
W którym tygodniu jesteś ?;)

A no to super u mnie 13 , lekarz powiedział , ze termin koniec listopada przy pierwszej wizycie a z tego co obliczam to na 1.12 ;)

Bo moze inna data z om a inna z usg mi z om wychodzi cos 11 a z usg 3 listopad. Cc planowane bede miala na ok 38 tydzien wiec ok 21 pazdziernika . czas leci dopiero zobaczylam ll kreski a tu juz polowa

reklama
Claudia ja tak samo planuje. Z synkiem miałam termin na 3 października a cc zrobili mi 21 września a w teraz mam na 3 listopada i tez liczne na cc w podobnym terminie. Sandi lekarzowi w 100% musisz ufać ja mam wizyty co 4 tygodnie i uważam ze to wystarczy w pierwszej ciąży latalam na wizyty częściej ale byłam kilka razy w szpitalu wiec teraz nie nalegam bo takie odstępy SA bardzo dobre. Zresztą za każdym razem mam wszystko dokładnie sprawdzane o omawiane a na konflikt ppwinnas już mieć zrobiony badanie Combsa ja będę robić już drugi raz bo to prawie polowa ciąży. A przeciwciała.również po porodzie dostalam bo ja mam AB - a młody ma A+

Do góry